Kathy Hilton ditawarkan kemas kini pada hubungan dia dengan kakak Kyle Richards pada malam Isnin Anugerah Pilihan Rakyat di Los Angeles.

Sebelum membuat kacau dengan menyapu lipgloss di atas pentas sebagaiUndang-undang & Ketenteraman: Unit Mangsa Khaspelakon Mariska Hargatay memberi ucapan tentang kesaksamaan, the Suri Rumah Sebenar Beverly Hills star membincangkan Kyle dan seolah-olah berundur kata dua dia mengenai Tambah Dada masa depan dalam rancangan itu.

'Saya sudah lama tidak bercakap dengan [Kyle],' Kathy mengesahkan semasa wawancara 6 Disember dengan Akses Hollywood . 'Kami telah menghantar mesej teks tetapi saya tidak bercakap dengannya untuk seketika.'

Dan sementara Kathy sebelum ini berkata dia tidak akan kembali kepadaRHOBAjika Lisa dan Erika Jayne telah dibawa pulang, dia kini nampaknya berpuas hati menyerahkan nasib mereka kepada eksekutif rangkaian.

'Awak tahu tak? Itu bukan untuk saya... Saya tidak akan mahu... Itu terpulang kepada Universal NBC, Andy Cohen , dan Bravo,” katanya. 'Saya tidak percaya ada sesiapa yang memulakan penggambaran musim 13 kerana saya katakan sebulan lagi. Tetapi saya tidak tahu. Saya tidak membuat peraturan.'Kemudian, selepas berkata dia sangat teruja untuk melihatnyaRHOBArakan pelakon di acara itu, Kathy mendedahkan azam Tahun Barunya.

'Azam Tahun Baru saya adalah untuk cuba menikmati, berhenti, menghidu bunga, dan menikmati setiap minit,' katanya.

Juga semasa Anugerah Pilihan Rakyat malam Isnin, Kathy mengejutkan peminat dengan menarik perhatian kepada dirinya ketika Mariska memberikan ucapan selepas menerima anugerah untuk Bintang TV Drama Terbaik 2022.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Queens of Bravo (@queensofbravo)

Dalam ucapan penerimaannya, Mariska memberi anggukan bukan sahaja kepada kesaksamaan tetapi juga kepada keupayaan untuk memilih.

'Saya sangat menyukai anugerah ini kerana dua perkataan di dalamnya,' katanya, per DAN! Berita . “Perkataan pertama ialah orang. Dan itulah orang dari semua asal usul dan semua etnik dan semua kepercayaan, dan semua jantina dan semua identiti yang menjadikan keseluruhan gabungan yang mulia ini bagi kita semua.'

'Perkataan kedua, dan itu lebih penting lagi, adalah pilihan,' sambungnya. “Jadi saya hanya ingin meraikan keupayaan kita semua kesediaan dalam diri kita semua untuk memilih kebaikan, dan belas kasihan dan keberanian dan memilih untuk mendengar dan belajar dan membina jambatan antara perbezaan kita dan jurang kita.”

Disebabkan ucapan Mariska sangat menyentuh hati dan bermakna, sebilangan pengguna media sosial tertunda dengan tingkah laku Kathy, mengambil bahagian komen diRatu BravoSiaran Instagram untuk menyatakan kekecewaan mereka.

'Omg, bagaimana orang tidak fikir ini tidak sopan? Dia kelihatan begitu berhak dan menyendiri kepada saya,” kata seorang.

'Saya tidak rasa ini lucu atau ikonik, ia kasar [sebagai f-ck] dan ngeri,' kata seorang lagi.

'Dia mungkin menyangka dia berada di luar kamera tetapi tetap, jangan tidak menghormati Detektif Benson seperti itu!' satu pertiga menuntut.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 13 dijangka mulakan penggambaran pada awal tahun 2023.