Katie Maloney mendapati dirinya jengkel ketika dia duduk di atas pentas di tengah-tengah a Peraturan Vanderpump panel di BravoCon minggu lepas.

Manakala Katie, 35, dilaporkan telah berpindah daripada perkahwinannya kepada Tom Schwartz , 40, dengan Pelakon berusia 25 tahun Satchel Clendenin , dia tidak begitu seronok mendengar bekas pasangannya dan khabar anginnya, bintang bersama mereka Rachel Leviss , berbual tentang godaan mereka. Dia membuka tentang perkara itu pada episod podcastnya baru-baru ini.

'Perbuatan itu sangat menjengkelkan apabila mereka seperti 'Saya tidak tahu, mungkin kami mungkin bercium kerana kami bercumbu sepanjang masa kerana itulah jenis persahabatan yang kami ada,'' kongsi Katie pada episod 21 Oktober.Awak Akan Mencintai Sayapodcast, melalui berat . 'Saya seperti diam, pertama sekali, anda tidak, kedua, cukup, tiada siapa yang suka peduli. Sebenarnya orang peduli, saya tahu mereka peduli.”

Lala Kent , yang merupakan tetamu utama Katie dalam episod podcast itu, mengimbas kembali bagaimana dia bertindak balas terhadap perkara itu dengan menyebut Kehidupan seks aktif Katie .

'Saya tidak akan membiarkan Schwartzy dan Raquel duduk di atas pentas dan berkata, 'dia, dia, eh, eh, eh,' dan kemudian kawan baik saya duduk di sana dengan bergaya dan sial,' katanya.Juga di BravoCon, sebagai tambahan kepada membincangkan 'sambungan' dia berkongsi dengan Raquel dan menyifatkan rakan pelakonnya sebagai 'lucu' dan 'cerdik', Tom bercakap tentang perceraiannya dan Katie , mengatakan ia telah 'menjadi roller coaster emosi' dan mengakui dia 'sekarung sedih sh-t' untuk beberapa bulan pertama.

“Saya rasa saya bersalah kerana melayan perasaan itu sedikit sebanyak. Saya menjadi ketagih dengan kesedihan. Saya jadi emo sekejap. Ya, saya agak bergelumang dalam pesta kasihan saya sendiri tetapi saya baik sekarang. Saya rasa hebat,” dia mengesahkan.

Juga pada podcast, selepas Katie menyatakan bahawa dia memutuskan untuk membuat pengumuman awam mengenai perceraian mereka di Instagram pada bulan Mac kerana dia merasakan dia dan Tom 'terpaksa', sambil menyatakan bahawa dia 'mahu hidup dalam kebenaran [dia],' Lala berkata bahawa Katie yang menggalakkan dia untuk dating selepas perpecahan dia daripada Randall Emmett pada Oktober 2021.

“Saya suka Katie ini, wajahnya kelihatan berbeza, saya rasa dia berkata dia menjalani kebenarannya dan saya rasa kami layak untuk bahagia, dan jika ada sesuatu yang tidak berkesan, sama ada sudah lima tahun atau 12 tahun, anda telah terpaksa melepaskannya, anda berjaya melakukannya, jadi kami berseronok, gadis ini adalah satu-satunya sebab mengapa saya akhirnya melakukan hubungan seks lagi,” kata Lala.

Peraturan Vanderpumpmusim 10 dijangka ditayangkan di Bravo pada lewat tahun ini atau awal tahun depan.