Katie Maloney dan Tom Schwartz meletakkan rumah Valley Village empat bilik tidur, empat setengah bilik air mereka di pasaran pada hari Khamis dengan harga $2.749 juta.

Hanya lebih tiga tahun selepas itu Peraturan Vanderpump bintang, yang mengesahkan rancangan untuk bercerai awal tahun ini selepas 12 tahun bersama dan dua majlis perkahwinan , membeli hartanah Los Angeles seluas 3,593 kaki persegi untuk $1.925 juta , mereka berharap dapat tunaikan keuntungan $824,000 semasa mereka bersedia untuk membahagikan harta mereka .

Menurut penyenaraian, yang menggambarkan kontemporari Cape Cod yang luas sebagai 'harta milik selebriti,' rumah itu menawarkan banyak cahaya semula jadi dan lantai utama berkonsep terbuka.

Di dalam, rasuk dan siling yang menakjubkan boleh didapati serta lantai wainscoting dan European Oak.

Selain keselamatan, rumah itu telah disambungkan dengan bunyi sekeliling terbina dalam.Dapur tukang masak profesional mempunyai banyak ruang kaunter dan pulau besar dengan ruang yang cukup untuk tiga kerusi.

Bersambung ke dapur ialah bilik keluarga dengan pusat hiburan tersuai dan kabinet terbina dalam.

Suite utama Katie dan Tom mempunyai siling tinggi dan pendiangan.

Di dalam bilik mandi utama, yang dibalut dengan jubin marmar, terdapat tab mandi rendaman dan pancuran mandian berdiri.

Suite utama juga mempunyai almari tersuai yang besar.

Tiga bilik tidur tambahan juga terletak di tingkat dua, yang masing-masing mempunyai bilik mandi sendiri.

Membawa keluar masuk ialah pintu poket kaca, yang menyediakan peralihan yang lancar dari bilik keluarga ke teres berbumbung rumah.

Di luar juga terdapat kolam renang dan spa.

Katie dan Tom berpindah dari rumah perkahwinan mereka awal bulan ini. Dan tidak lama kemudian, Katie menunjuk-nunjuk apartmen barunya di Instagram Storynya.

Pada masa yang sama, pada episod podcast Dear Media beliau,Awak Akan Mencintai Saya, Katie mengakui dia 'bergelut dan terluka pada masa-masa tertentu' ketika dia memulakan kehidupan barunya sebagai perempuan bujang .

Peraturan Vanderpump musim 10 dijangka masuk ke dalam pengeluaran kadang-kadang dalam minggu-minggu akan datang.