Kelly Bensimon akhirnya menjelaskan apa yang sebenarnya berlaku di 'Pulau Menakutkan' semasa dia berkongsi ceritanya.

Nampaknya peristiwa 'Pulau Menakutkan,' yang berlaku dalam musim ketiga, masih banyak berlaku pada yang pertama Suri Rumah Sejati New York City Fikiran bintang mempertimbangkan dia menggunakan YouTube pada 19 April dan mendedahkan dia memerlukan 'penutupan.'

Jika peminat ingat, wanita-wanita itu mengambil lawatan pelakon ke St. John, tetapi Kelly seolah-olah diiringi pulang ke New York City oleh seorang penerbit kerana pelakon itu prihatin terhadap kesihatan mentalnya kerana tingkah lakunya yang didakwa ganjil.

Pada permulaan video itu , Kelly mendakwa dia tidak memahami konsep persembahan itu, walaupun pada hakikatnya ia adalah musim keduanya.

“Saya betul-betul tidak memahami alam semula jadi persembahan itu,” katanya. 'Saya tidak memahami naratif itu. Saya hanya membuat penggambaran untuk penggambaran, dan berseronok, dan cuba meraikan berada di rancangan itu. Dan setiap kali saya pergi ke adegan, saya rasa saya adalah gadis baru di sekolah.Bekas model berusia 52 tahun itu kemudian menawarkan beberapa konteks di sebalik tabir dengan menjelaskan mengapa dia tidak sabar sejak perjalanan bermula.

'Kami mendapat tahu bahawa salah seorang pelakon mempunyai masalah kesihatan yang sangat traumatik,' dakwanya. 'Saya serta-merta seperti, 'Saya tidak mahu membuat filem! Saya tidak boleh berada di sekeliling ini, saya tidak boleh menjadi sebahagian daripada ini, [dan] saya tidak berada di sini untuk menjadi sebahagian daripada mana-mana perkara ini.' Dan ia benar-benar, betul-betul, menetapkan nada untuk sangat, sangat. perjalanan yang teruk. Saya mahu pergi segera.”

'Saya tidak mahu terpaksa bertunang dengan seseorang yang mempunyai masalah kesihatan di hadapan saya,' sambung Kelly. 'Saya tidak akan membuat penggambaran dan mempunyai seseorang yang mempunyai masalah. Jadi, setiap kali ada adegan di mana terdapat suara yang dibangkitkan atau orang menjadi agresif atau kadar denyutan jantung meningkat, seperti yang anda boleh lihat oleh semua adegan itu, saya sentiasa pergi. Saya hanya tidak mahu menjadi sebahagian daripada perbualan itu, atau tahap tenaga itu, atau apa-apa jenis perkara buruk berlaku kepada sesiapa sahaja semasa kami menjalani penggambaran. Jadi, itulah keadaan fikiran saya.'

Kemudian, selepas dia sudah merasa teragak-agak untuk penggambaran , dia menerima panggilan yang agak membimbangkan daripada anak perempuannya, yang ketika itu masih muda. Ini nampaknya berlaku sejurus sebelum makan malam yang terkenal di mana Bethenny Frankel memanggil Kelly 'gila' dan menggalakkannya untuk 'tidur.'

'Jadi, saya mendapat panggilan telefon daripada anak-anak saya - anak perempuan sulung saya - dan dia menjerit dan menangis. Dan pengasuh saya menelefon dan memberitahu saya bahawa dia akan pergi...Apabila seorang kanak-kanak menangis dan memberitahu anda semasa anda dalam perjalanan, sama ada untuk bekerja atau bermain, dan berkata, 'anda perlu datang dan dapatkan saya dengan segera. Saya benci pengasuh saya, saya mahu awak pulang, saya mahu awak pulang,’ menangis… itu benar-benar memberi kesan kepada saya.”

Ibu kepada dua anak itu berkata dia memberitahu penerbit dia terpaksa pulang ke rumah kepada anak-anaknya pada keesokan harinya kerana dia tidak pasti sama ada mereka baik-baik saja. Walau bagaimanapun, dalam pada itu, dia diwajibkan untuk menghadiri makan malam itu - dalam 'ruang fikiran' yang salah - yang akhirnya menjadi salah satu momen paling epik dalamSuri rumahsejarah.

'Saya hanya ingat dimarahi oleh, seperti orang dewasa lain. Saya tidak pernah diherdik oleh sesiapa sepanjang hidup saya,” katanya mengenai makan malam itu. 'Dan saya sangat terkejut. Saya terkejut! Ia hanya begitu banyak dibina . Tetapi, pada masa itu, wanita-wanita ini yang pada rancangan itu lebih mementingkan berada di rancangan lain dengan wanita yang mempunyai masalah kesihatan daripada menjadi kawan yang baik, mantap. Jadi, ada banyak perkara yang berlaku. Anak-anak saya menangis, saya terpaksa mengatur keselamatan mereka.”

Dia menambah, 'Ia tidak sesuai, dan saya mempunyai masalah dengan keluarga saya. Dan saya membuat keputusan untuk pulang, dan saya pulang ke rumah.”

Akhirnya, Kelly mendedahkan bahawa pengalaman itu - dan 'buli' - mempunyai kesan negatif terhadap hidupnya, tetapi dia berkata dia benar-benar 'bertuah' kerana dia mempunyai kawan untuk membantunya melalui masa yang sukar.

“Saya benar-benar bertuah! Saya sangat bertuah,” katanya. 'Saya sangat bertuah kerana saya mempunyai rakan dan keluarga, dan begitu ramai orang di New York, yang sangat membantu saya, yang seperti, 'anda perlu berputar dan membiarkan ini berlalu di belakang anda, dan tidak mengapa. apa yang difikirkan oleh seluruh dunia.'”

Kredit Foto: Debby Wong/Shutterstock