Pada bulan Mei tahun ini, khabar angin telah timbul Sheree Zampino telah digigit oleh tikus di rumah Tambah Dada . Laporan itu dikongsi oleh Dana Wilkey , a Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang bersama yang dipecat selepas satu musim. Dalam satu versi khabar angin, Sheree dibawa ke hospital selepas terdedah kepada Hantavirus, jangkitan yang merebak melalui tikus.

Pada masa itu, Lisa segera meletakkan khabar angin itu, mendakwa Sheree hanya menghidap COVID, bukan gigitan tikus. Baru-baru ini, bagaimanapun, tawas daripada Suri Rumah Sebenar Orange County berkongsi cerita yang mungkin menerangkan sekeping teka-teki yang lain.

'Saya pernah bekerja untuk Evolusi,' kata Kelly Dodd di YouTube dia Rancangan Rick & Kelly ,yang dikongsi oleh @Alekos_fou pada Twitter . Bintang itu merujuk kepada studio pengeluaran yang menghasilkan kedua-duaRHOBAdan jugaRHOCfrancais. 'Mereka pernah mengatakan bahawa rumah Lisa Rinna seperti kandang babi.'

Rick Leventhal , suami dan hos bersamanya, kelihatan terkejut dengan dakwaan itu.

Kelly menambah, 'Ini semua datang daripada pengeluar [dan] kakitangan produksi... bahawa pakaian dan penampilannya [Lisa] adalah sempurna, tetapi seluruh rumahnya berantakan.'Khabar angin tikus Lisa telah ditolak selepas dia menanganinya secara terbuka, tetapi cerita baru Kelly mungkin mencetuskan penilaian semula laporan. Walaupun Sheree menafikan khabar angin itu sebelum musim 12 dilancarkan, sesetengah peminat mengesyaki dia melindungi sekutunya.

Lisa kini sedang bertempur dengan beberapa rakan pelakon perjumpaan musim 12 selepas musim kontroversi untuk aktres itu. Baru-baru ini, Lisa dituduh merancang serangan terhadapnya Kathy Hilton , siapa dakwaan kerosakan di Aspen mengakibatkan ancaman terhadap kakaknya Kyle Richards — mengikut cerita Lisa.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion berakhir pada hari Rabu, 26 Oktober, pada 8/7c di Bravo.