Kelly Dodd telah mengambil perhatian tentang tema yang sedang dijalankan Suri Rumah Sebenar Orange County .

Selepas menonton Heather Dubrow kembali ke persembahan , di mana dia gaya hidup mewah sering dipaparkan, Kelly bertindak balas terhadap perkara yang sedang berlangsung promosi semua perkara Heather sebelum mencadangkan dia mungkin dipaparkan pada episod minggu depan dan berkongsi pendapatnya Emily Simpson telatah mengacau periuk.

'Percutian untuk mempromosikan hartanah... Jemputan kepada Noella untuk mempromosikan produk... Majlis makan malam untuk mempromosikan rancangan lain... Bilakah iklan infomersial Dubrow berakhir?' halaman peminat Twitter ditanya pada 9 Mac.

'Tepat,' Kelly menjawab .

Kelly Dodd Setuju RHOC ialah Heather Dubrow InfomercialKemudian, keesokan harinya, selepas seseorang yang kelihatan serupa dengan Kelly dilihat Episod SelasaRHOC , Kelly berkongsi mesej tentang dia yang berpotensi akan berlaku kembali ke persembahan .

“Tidak pasti sama ada kamu telah menangkapnya, tetapi nampaknya saya adalah [cliffhanger] pada penghujung persembahan... Lihat jika saya hadir minggu depan!?” dia diusik .

Kelly Dodd Menggoda Kemungkinan Cameo di RHOC Musim 16

Mengenai pemikirannya tentang Emily, Kelly bersetuju dengan peminat yang memanggilnya 'Tamra 2.0,' menaunginya dan Gina Kirschenheiter untuk mereka kononnya drama 'pra-meditasi'. , dan mencadangkan dia cemburu Persahabatan Gina dan Heather , bukan Shannon Beador .

“Emily perlu berhenti mencuba menjadi Tamra 2.0 dengan periuk dikacau. [ Hakim Tamra ] kekal neutral, ini adalah muslihat pra-meditasi oleh Gina dan Emily. KEDUA-DUA pihak melakukan perkara 'KAMI lebih seronok', tetapi Shannon dipersalahkan? [Pasti] fikir dia yang cemburu dengan Heather dan Gina,” tulis penonton.

'100 peratus,' Kelly menjawab .

Kelly Dodd Setuju Emily Simpson Cuba Menjadi Hakim Tamra di RHOC Musim 16

Orang lain menyebut bagaimana Heather Dubrow telah terbang secara peribadi ke New York hanya untuk tinggal di Sheraton sebelum mengaitkan The Time di New York City dan menyatakan bahawa mereka 'tidak kagum.'

'Ugh menunjuk-nunjuk lagi... Melebihi dia dan Terry mereka sepatutnya kekal pergi,' penonton lain menjawab.

'Sangat menjengkelkan!' Kelly bersetuju .

Kelly Dodd Mewarnai Heather Dubrow sebagai

Walaupun Kelly mendapati Heather mempamerkan kekayaan 'menjengkelkan', dia terus memberitahu pengguna Twitter yang berbeza bahawa gaya hidup berlebihan yang Heather tunjukkan padaRHOCbukan semua miliknya.

'Ini wang dia untuk dibelanjakan,' kata peminat itu membela Heather.

'Itu bukan wang dia,' Kelly diperjelaskan . 'Pengeluaran membayar untuk barangan itu... Saya cuma fikir ia lucu apabila dia menamakan hotel.'

Kelly Dodd Dakwa Pengeluaran RHOC Dibayar untuk Pesawat Persendirian Heather DubrowSuri Rumah Sebenar Orange County musim 16 disiarkan pada hari Rabu pada 9/8c di Bravo.

Foto Kredit: Charles Sykes/Bravo