Pada musim 16 daripada Suri Rumah Sebenar Orange County , Heather Dubrow telah dituduh mengawal pelakon, memaksa pemerintahannya sebagai ratu baru O.C.

Ramai peminat, bagaimanapun, berharap kembalinya Hakim Tamra akan memulihkan semula kegemilangan rancangan itu, yang tidak ada pada musim ini (seperti yang ditunjukkan oleh penilaian ).

Pada episod Rancangan Rick & Kelly podcast, Kelly Dodd kata seorang bekas penerbit dan pelakon persembahan, Thomas Kelly , menghantar mesej kepadanya tentang Heather. Dia mendakwa Thomas diberitahu Heather 'membayarnya musim ini.' Kelly menunjukkan bahawa dia sendiri akan melakukannyabukankekal dalam rancangan itu jika dia berada dalam kasut Heather.

'Saya pergi, 'Bodoh, saya sangat gembira saya keluar dari ini. Mengapa Heather mahu dikenakan tindakan karut ini? Jika saya kaya, saya akan jadi seperti mengapa? Dia bergurau.’ Dan dia berkata, ‘Serius, awak betul. Dia memerlukan kemasyhuran dan perhatian. Ia adalah penyakit untuknya,'' kata Kelly, melalui berat .

Kelly kemudian mendedahkan pertukaran teks dengan Vicki Gunvalson , yang muncul pada musim ini.'Saya menghantar mesej ini kepada Vicki dan saya berkata kepada Vicki, 'Ada apa, Thomas Kelly menghantar saya ini.' Dan ini adalah jawapan Vicki kepada saya: 'Ya, ia sangat menyedihkan kepada saya. Tidak kira sama ada anda suka [Heather] atau tidak. Saya melihatnya secara langsung. Dan ia membuatkan saya sakit. Anda dan saya sama-sama pernah melaluinya pada masa lalu. Jika saya mempunyai wangnya, tidak mungkin saya akan tertakluk kepada penderaan itu,'' kata Kelly.

Walaupun Kelly menyatakan empati terhadap Heather, dia juga mendakwa lelaki berusia 53 tahun itu 'mungkin manusia yang paling teruk.'

'Dengar, saya dan Vicki tahu bagaimana rasanya dipukul, kami tahu bagaimana rasanya didera, kami tahu bagaimana keadaan orang ramai - saya diserang, dia diserang. Ia tidak menyeronokkan. Ia adalah perasaan yang mengerikan, ngeri. Ia adalah perasaan yang paling teruk, 'jelas Kelly.

Dalam episod Oktober Tamra Judge Dua T Dalam Pod podcast, castmate Gina Kirschenheiter menunjukkan bahawa musim 17 adalah sukar untuk Heather.

'Saya fikir sebenarnya sukar untuk Heather tahun ini kerana saya rasa dia cuba mencari tempatnya, memikirkannya dan saya rasa ia agak sukar,' kongsi Gina, melalui Heavy.

Tamra menambah, 'Maksud saya saya tidak boleh memberikannya tetapi kadang-kadang orang perlu bertanggungjawab atas tindakan dan kata-kata mereka dan tidak menyalahkan orang lain.'

Suri Rumah Sebenar Orange County musim 17 dijangka disiarkan pada awal 2023 di Bravo.