Lisa Vanderpump suami Ken Todd sedang memanggil Suri Rumah Sebenar Beverly Hills menghantar siaran panjang yang pedas di media sosial.

Pada hari Ahad, 21 Julai, Ken menggunakan laman Twitternya untuk membidas wanita RHOBH kerana dia menuduh mereka buli Lisa sambil cuba menyapu sendiri tindakan undang-undang di bawah permaidani. Dia juga menyelar mereka kerana serangan 'keji' dan 'kecilan' mereka terhadap isterinya kerana dia mendakwa mereka membiayai gaya hidup mewah mereka dengan wang orang lain.

Ken memulakan siarannya dengan menyatakan bahawa memandangkan hari ini hari lahirnya, dia mahu mengeluarkan beberapa perkara dari dadanya.

'Ia adalah tahun bulan ini bahawa semua negatif terhadap isteri saya bermula,' katanya menulis . 'Tahun ini, terdapat banyak perkara jahat yang telah mendorong isteri saya ke jurang.. Apabila, pada masa dalam hidupnya seperti ini, dia memerlukan kawannya!'

Ken kemudian menyelar ahli pelakon RHOBH sebagai munafik, menyatakan mereka memilih untuk memberi tumpuan kepada Lisa sambil menutup diri mereka sendiri isu wang dan tindakan undang-undang .'Apa yang benar-benar menjengkelkan saya ialah kemunafikan dalam keseluruhan perkara ini,' katanya. “Isu-isu AWAM – tindakan undang-undang, lebih 50 juta dolar daripadanya, pinjaman gagal bayar , pemulihan, salah laku perniagaan, muflis - semuanya telah disapu di bawah permaidani. Gaya hidup dibayar dengan duit orang lain , saya panggil bulls–t!”

Satu lagi isu yang menyusahkan Ken ialah pendapatnya bahawa tidak cukup tumpuan diberikan kepada kejayaan Lisa dalam mendapatkan undang-undang yang diluluskan untuk melindungi anjing - kerana jalan cerita utama memfokuskan pada drama anjing Puppy Gate.

“Saya menjijikkan bahawa fakta bahawa resolusi yang diluluskan melalui Kongres, dalam usaha untuk menyelamatkan beribu-ribu anjing di seluruh dunia, telah diketepikan – bertahun-tahun kerja kami tidak diendahkan kerana semua tumpuan hanya tertumpu pada seekor anjing. Saya tidak meminta apa-apa sekarang, malah 5 grand yang terhutang kepada badan amal anjing kami,” tulis Ken, merujuk penalti yang terhutang kepadaAnjing Vanderpumpoleh Dorit Kemsley kerana gagal memulangkan anak anjing yang dia angkat kepada yayasan itu. Anjing itu akhirnya berakhir di tempat perlindungan selepas Dorit memberikannya kepada rakan, yang memulakan Pertelingkahan Puppy Gate selepas pelakon menuduh Lisa membocorkan cerita itu kepada media.

Suami Lisa Vanderpump, Ken Todd menyelar pelakon RHOBH

Suami Lisa kemudian terus memanggil pelakon untuk menghentikan 'kebencian' mereka terhadapnya.

'Saya meminta kebencian ini berhenti!' dia menyambung. 'Saya tidak mahu isteri saya pergi ke sana perjumpaan semula kerana ia telah membuli. Ya, saya menggunakan perkataan itu, buli, kerana itulah serangan tanpa henti ini. Saya sakit hati melihat isteri saya menangis dan saya bangga dengan dia walaupun melakukan Angel Food ketika dia sangat sedih.”

Untuk menutup jawatannya, Ken juga menyebut beberapa ahli pelakon menyerang gigi Lisa dan juga melemparkan naungan pada perniagaan wainnya .

'Untuk sekarang menyerang kebersihan peribadinya menjijikkan saya, saya boleh menyatakan bahawa nafas isteri saya semanis dia,' tulisnya. “Saya marah kerana ia adalah satu pembohongan yang keji… Seperti banyak perkara lain yang telah diperkatakan mengenainya. Menyerang perniagaan anak kita,Vanderpump Roséhanya bersemangat jahat! Ia ada di beberapa restoran terbaik di dunia.”

Dia membuat kesimpulan: 'Jadi ia bukan sekadar Selamat tinggal Kyle yang saya ingin katakan… selamat tinggal kepada semua kejahatan ganas… di sana saya berasa lebih baik sekarang. Selamat Hari jadi kepada saya.'

Ken Todd memanggil ahli pelakon RHOBH

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills perjumpaan musim sembilan bersambung Selasa depan, 23 Julai di Bravo TV.

Kredit Foto: Milla Cochran/startraksphoto, Tommy Garcia/Bravo