Dengan setiap hari yang berlalu, Masukkan Moore semakin terbuka tentang dia perkahwinan rahsia kepada Marc Daly !

Yang terbaru ialah temu bual di mana dia membuka tentang bagaimana dia bertemu dengan Marc, bagaimana dia tahu dialah orangnya, perjuangan dalam perkahwinan mereka, dan mengapa dia dilihat pada episod terbaru Suri Rumah Sebenar Atlanta menangis kepada seorang penerbit kerana ketakutannya untuk bercerai.

Tetapi pertama-tama laporan baru hari ini mendedahkan bintang realiti Bravo berusia 46 tahun itu sedang menjalani IVF dalam percubaan untuk hamil.

TMZ melaporkan bahawa Kenya kini berada di Caribbean di Pusat Kesuburan Barbados mendapatkan rawatan IVF untuk hamil. Suami Kenya, Marc dilaporkan akan menyertainya pada hari Jumaat. Sumber mendedahkan jika keseluruhan proses berjalan lancar, Kenya merancang untuk berada di sana selama beberapa minggu.

Kenya juga dilaporkan akan membuka tentang proses IVFnya pada pertemuan semula RHOA seterusnya.Sementara itu Kenya bercakap tentang Marc dalam temu bual baru dengan Bravo . Di bawah adalah petikan-

Kenya pertama mendedahkan bagaimana dia bertemu suaminya melalui selebriti Chef Roble -

Kenya Moore:Saya telah mengenali Chef Roble selama beberapa tahun. Kami sentiasa mesra, dan dia seorang lelaki yang manis. Apabila dia menjemput saya ke sebuah restoran milik suami saya pada masa itu, saya berada di tempat yang gelap, tetapi sesuatu menyuruh saya pergi. Suami saya berada di sana untuk menyelesaikan kerja, dan Chef memperkenalkan saya kepadanya semasa keluar. Selepas Marc pergi, Chef Roble sangat memujinya. Dia menjelaskan bahawa dia adalah bekas jurubank dan usahawan Wall Street yang ingin membantu orang ramai. Saya bertanya kepada diri sendiri,Kenapa saya tidak boleh bertemu lelaki seperti itu?

Dia berkongsi bagaimana dia tahu Marc adalah orang selepas tarikh pertama mereka -

“Selepas berbulan-bulan memeriksa diri, kaunseling, dan membersihkan diri daripada orang dan situasi negatif dalam hidup saya, saya berasa bersedia untuk berkencan. Pada bulan Disember, saya menghubungi Chef Roble untuk melihat sama ada Marc masih bujang. Ya, saya melanggar peraturan dan membuat langkah pertama. Saya tidak pernah melakukannya, tetapi saya gembira saya melakukannya! Kami menyambung segera. Dia mudah diajak bercakap, kelakar dan mudah beremosi, dan kami menghabiskan masa berjam-jam di telefon sebelum bertemu. Apabila kami mempunyai tarikh pertama kami, bumi benar-benar beralih. Saya menelefon Cynthia dan memberitahunya saya baru berjumpa dengan suami saya. Saya tahu - saya tahu serta-merta. Saya terdedah dengan dia dengan cara yang saya tidak pernah lakukan sebelum ini. Saya mengecewakan saya dan hanya menunjukkan kepadanya diri saya yang sebenar.”

Kenya membuka cerita tentang 'Pembenci' dan mengapa dia menangis kepada pengeluar RHOA tanpa kamera -

“Anda mendengar perbualan yang sangat nyata dan jujur ​​tetapi sangat peribadi. Saya terharu dan kecewa selepas bercakap dengan Brandon. Saya baru dua minggu berkahwin, dan sebagai pengantin baru, saya sepatutnya berada dalam kebahagiaan perkahwinan, tetapi saya tidak.

Kami disasarkan dengan begitu banyak kebencian, negatif, dan gangguan pada masa itu, dan saya terharu dan letih secara emosi. Perkara yang orang lakukan untuk cuba menyakiti kita adalah luar biasa bagi saya. Saya putus asa tentang perkara yang orang akan katakan kepadanya tentang saya dengan harapan dapat mencemarkan imej dan cintanya kepada saya.”

Dia mendedahkan kekesalannya pada masa itu dan bersumpah untuk cuba merahsiakan perkahwinannya -

'Saya menyesal berkongsi perasaan saya dengan seseorang yang bukan suami saya. Dia tidak layak mendapat s—. Dia tidak melakukan apa-apa selain mencintai saya, jadi mendengar orang mempersoalkan alasan dia berkahwin dengan saya adalah menyakitkan. Sebagai seorang isteri, saya terpaksa belajar bahawa apa yang ada di antara kita adalah antara kita. Kami bersama-sama, dan dia adalah hati saya. Kami bertarung sebagai satu pasukan, dan bersama-sama kami perlu menangani apa yang berlaku. Kita adalah satu. Kami menyelesaikan masalah kami bersama-sama dan secara peribadi. Dengan itu, suami saya Marc adalah seorang yang sangat kuat dan sombong, dan dia sangat melindungi saya dan perasaan saya. Dia akan mengambil sesiapa sahaja atau apa sahaja untuk saya dan telah melakukannya. Saya tidak pernah mempunyai sesiapa yang mencintai saya seperti ini sebelum ini.

Kenya menambah bahawa semuanya baik-baik saja dengan perkahwinannya sekarang -

“Sekarang kami sudah berkahwin, semua isu telah diselesaikan, dan keluarga kami semua sangat menyokong. Saya harap saya boleh mengatakan bahawa penentang telah berhenti dan berhenti dengan retorik kosong dan sentimen kejam mereka, tetapi mereka tidak melakukannya. Walaupun mereka keluar sepenuhnya, suami saya membela saya. Dia tahu hati saya, dan walaupun saya telah mengecewakannya, dia tidak pernah berputus asa dengan saya. Kami diberkati, dan perniagaan kami berkembang maju. restoran dia @socobk melonjak, dan kami berkembang. Nantikan @socolive!

Saya bersyukur kepada Tuhan untuk sayasebenarlelaki, sayasebenarsuami, dan sayasebenarkeluarga. Lelaki yang tidak mahu perhatian, kemasyhuran atau wang saya…hanya hati saya yang tulen. Tuhan itu baik.”

Kredit Foto: Instagram

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA PERCAYA PERKAHWINAN KENYA AKAN KEKAL?