Suri Rumah Sebenar Atlanta peminat melihat Nene Bocor dan Porsha Williams masuk ke dalam sangatsangatperlawanan jeritan kuat pada episod terbaru persembahan semasa pelakon bercuti ke San Francisco.

Isu wanita itu berpunca daripada fakta bahawa Porsha menuduh Nene cuba untuk memecatnya, sesuatu yang Nene dinafikan sekeras-kerasnya walaupun penampilannya pada Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung awal tahun ini di mana dia menyebut nama Porsha apabila penonton bertanya kepadanya siapa yang dia ingin menonton di luar rancangan itu.

Cepat ke hari ini dan Masukkan Moore kini mendedahkan bahawa Nene pasti telah membantu Porsha mengekalkan tugas RHOAnya pada satu ketika ketika Bravo ingin memecatnya.

'Saya masih ingat apabila ada masa di mana Porsha tidak kembali ke rancangan itu, dan NeNe dan Kandi semua bercakap untuk membantunya mengekalkan tugasnya,' Kenya memberitahu E! Pop Harian . 'Itu teh kecil yang anda mungkin tidak tahu. Itulah yang NeNe maksudkan pada majlis makan malam itu, bahawa dia tidak membantunya mendapatkan pekerjaannya, tetapi dia pasti membantunya mengekalkannya dengan memperjuangkannya.'

Ini nampaknya sangat boleh dipercayai kerana terdapat sekurang-kurangnya dua peristiwa berasingan apabila khabar angin Bravo mahu memecat Porsha tetapi dia entah bagaimana akhirnya mengekalkan tugasnya. Contoh pertama ialah selepas dia menyerang Kenya dengan ganas pada pertemuan semula yang lalu, dan kali kedua ialah selepas dia terlibat dalam dua pergaduhan dalam satu musim — sekali dengan Cynthia Bailey dan pada masa yang lain dengan rakannya yang bukan ahli pelakon RHOA.Untuk Nene , dia juga bercakap mengenai episod terbaru rancangan itu seperti yang dia tuduh Kim Zolciak dengan sengaja memulakan masalah untuk mendapatkan reaksi daripada Kenya, dan menyatakan Porsche tidak bersikap jujur ​​apabila ia datang kepada apa yang menyebabkan keretakan dalam persahabatan mereka.

Di bawah adalah petikan daripada Nene blog yang bagus

BravoTV.com: Apakah yang terlintas di fikiran anda selepas Kim dan Kenya meletus?

Kebocoran NeNe:Selepas Kim dan Kenya meletup, saya berfikir, 'Tetap tenang, NeNe.' Sekarang, saya tahu pasti sekiranya saya memecahkan apa-apa di mana-mana rumah gadis ini, saya akan dipanggil setiap nama dalam buku itu! Kim mahukan reaksi daripada Kenya, dan dia mendapat satu — cuma bukan yang dia mahukan.

BravoTV.com: Apa yang anda fikirkan apabila Shereé bercerita tentang lelaki baharunya?

Apabila Shereé bercakap tentang lelakinya, saya terkejut tetapi tidak terkejut! Saya tahu dia telah menjalin hubungan dengannya selama bertahun-tahun. Um, ingat letupan dia dan saya? Dia baru mengenalinya pada masa itu, tetapi memilih untuk mempercayainya daripada saya! Saya tertanya-tanya sama ada dia percaya dia tidak bersalah sekarang…SMH.

BravoTV.com: Adakah anda terkejut bahawa keadaan semakin meningkat antara anda dan Porsha semasa makan malam?

Saya tidak terkejut bahawa perkara yang ditinggalkan antara saya dan Porsha - kami tidak berada di halaman yang sama selama lebih dua tahun! Tetapi apa yang saya terkejut ialah hakikat bahawa dia membuat kejatuhan tentang penampilan saya di #WWHL, iaitujauhdaripada kebenaran.

Kredit Foto: Bravo TV

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA TEAM NENE ATAU TEAM PORSHA?