Khloe Kardashian sah hamil!

The Mengikuti Kardashians star sedang hamil tiga bulan dan bapa kepada bayi Khloe tidak lain dan tidak bukan adalah teman lelaki NBAnya Tristan Thompson mengikut TMZ .

Khloe, 33, dan Tristan, 26, mula berkencan pada September 2016 selepas bertemu pada tarikh buta yang ditetapkan oleh salah seorang kawannya. Apabila ditanya mengenai khabar angin pertunangan awal tahun ini, dia menyatakan, 'Saya berada dalam hubungan terbaik yang pernah saya temui dan tidak memerlukan satu cincin untuk saya merasa seperti itu.'

Pasti ada sesuatu di dalam air Kardashian kerana berita mengejutkan ini datang hanya beberapa hari selepas didedahkan bahawa adik Khloe Kylie Jenner ialah juga mengandung . Tambah fakta bahawa Kim Kardashian dan Kanye West juga menjangkakan anak ketiga melalui pengganti dan ia akan menjadi banyak bayi Kardashian yang akan datang tahun depan! Orang-orang ini tidak pernah pergi bukan?

TMZ menambah bahawa bayi ini dikandung secara semula jadi kerana isu kesuburan Khloe telah dibincangkan dalam rancangan realiti mereka ketika dia masih berkahwin dengan pemain NBA yang lain Lamar Odom . Walau bagaimanapun, terdapat spekulasi dan bisikan bahawa ia hanya untuk jalan cerita dan dia benar-benar tidak mempunyai masalah kesuburan.Gambar Khloe dan Tristan ada di bawah. Ini akan menjadikan anak pertama untuk Khloe dan anak kedua untuk Tristan yang mempunyai seorang anak lelaki tahun lalu daripada bekas teman wanitanya Jordan Craig.

Khloe Kardashian hamil oleh Tristan Thompson