Khloe Kardashian mengambil kisah Instagramnya pada malam Selasa untuk menangani dakwaan penipuan baru-baru ini yang dibuat oleh Jordan Craig , bekas teman wanita kepada Bekas teman lelaki Khloe , Tristan Thompson .

Selepas memberitahu peminat dan pengikutnya, dia 'kecewa' kerana dia terpaksa menangani perkara itu Mengikuti Kardashians star berkongsi butiran tentang detik-detik awal hubungannya dengan Tristan. Jordan berkata permulaan hubungan Khloe dan Tristan bertindih dengan berakhirnya percintaannya dengan pemain NBA itu. Ini menyebabkan dia mengalami komplikasi kehamilan .

“Saya jumpa Tristan sebab DIA MEMILIH untuk pergi blind date dengan saya. Rakan bersama menetapkan kami,” Khloe Kardashian bermula.

Tristan segera memaklumkan Khloe bahawa bekasnya, Jordan, sedang hamil. Tetapi Khloe mendakwa beberapa sumber yang rapat dengannya memberi jaminan bahawa mereka tidak lagi berpacaran. Namun, dia pada mulanya keberatan untuk menjalinkan percintaan dengannya.

“Dia merayu kepada saya bahawa hubungan itu sudah lama berakhir sebelum kami bertemu. Dia menyuruh saya bercakap dengan kalangan paling dalam. Dia menunjukkan kepada saya poof (sic) (surat-menyurat antara kedua-duanya) dan memanggil saya dengan peguamnya untuk membuktikan pendapatnya,” kongsinya. 'Kawan baiknya, rakan perniagaan dan juga ibunya memberitahu saya dia dan bekasnya sudah putus sebelum kami bertemu.'“Ini kebenaran saya! Kebenaran yang saya percaya dan percaya. Jika atas sebab apa pun ini BUKAN sebenarnya kebenaran, saya benar-benar minta maaf kerana TRISTAN dan lingkaran dalamannya akan berbohong pada sesuatu seperti ini!” Khloe menyambung.

Menurut Khloe, dia berdoa agar kisah yang diceritakan Tristan kepadanya adalah benar. Tetapi pada ketika ini, dia tidak pasti apa yang perlu dipercayai. Walau apa pun, dia memohon maaf atas sebarang kesakitan yang ditimbulkannya.

“Sejujurnya, dari bahagian terdalam jiwa saya, saya minta maaf! Saya minta maaf atas sebarang kesakitan yang telah dicipta sama ada cara. Tiada wanita yang layak melalui perkara seperti ini!” Khloe menambah.

Khloe Kardashian dari KUWTK Membayangkan Tristan Thompson Berbohong kepadanya Tentang Hubungan

Khloe dan Tristan mula berkencan pada musim panas 2016. Pada Disember tahun itu, Jordan melahirkan bayi lelakinya dan Tristan, Putera. Pada tahun berikutnya, selepas berbulan-bulan spekulasi, Khloe mengesahkan dia mengharapkan anak pertamanya dengan Tristan. Pada April 2018, di tengah-tengah gambar Tristan menipu , anak perempuan mereka, sayang Benar , tiba.

Manakala Khloe memilih untuk tinggal bersama Tristan selepas skandal curangnya pada 2018, pasangan itu akhirnya memutuskan untuk berhenti awal tahun ini selepas dia dituduh menipu Khloe lagi , kali ini bersama adik perempuannya Kylie Jenner 'sekarang bekas kawan baik Jordan Woods .

Kredit Foto: Seth Browarnik/startraksphoto.com, Instagram