Khloe Kardashian dan Tristan Thompson telah dilaporkan telah memanggilnya berhenti mengikuti satu lagi skandal penipuan .

Lebih setahun selepas pemain Cleveland Cavaliers itu terperangkap dalam beberapa posisi berkompromi dengan wanita lain sekitar masa kelahiran bayi perempuan mereka, Thompson yang benar , dia dituduh mempunyai hubungan sulit dengan Jordan Woods , kawan baik kakak Khloe, Kylie Jenner .

Pada 19 Februari, TMZ berkongsi laporan di mana ia mendedahkan bahawa selepas terbang ke Los Angeles dari Cleveland untuk menghabiskan Hari Valentine bersama Khloe dan anak perempuan mereka, Tristan menghadiri pesta rumah pada hari Ahad di mana dia didakwa berhubung dengan Jordyn.

Menurut saksi, Tristan dan Jordyn berada di antara satu sama lain di parti itu dan juga bermesra di hadapan tetamu lain.

Selepas mengetahui tentang pertemuan mereka, Khloe dilaporkan berpisah dengan Tristan serta-merta dan semasa dia membawanya kembali selepas miliknya skandal penipuan sebelum ini , orang dalam berkata terdapat 'peluang kecil' untuk berdamai kali ini.'Dia sudah cukup,' kata sumber itu.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh HEIR JORDYN (@jordynwoods)

Pada Oktober 2017, Tristan melawat lounge hookah di Washington D.C. di mana dia menaiki bot seorang wanita sambil dia menggunakan kedua. Beberapa bulan kemudian, hanya beberapa hari sebelumnya anak perempuan Benar dilahirkan , video kejadian itu telah melayari web dan tidak lama selepas itu, satu lagi video muncul di mana Tristan berada dilihat memasuki hotel New York City dengan wanita yang berbeza.

Berikutan berita mengejutkan tentang dakwaan hubungannya dengan Jordyn, Tristan menghantar tweet dan memadamkan siaran yang berbunyi, 'BERITA PALSU.'

Khloe, bagaimanapun, tampil mengesahkan laporan penipuan itu selepas dia mengulas di bawah catatan Instagram yang melaporkan berita itu dengan emoji 'cakap'. Kawan baik Khloe, Malika Haqq , turut mengulas pada catatan yang menulis 'FAKTA KUAT.' Tangkapan skrin adalah di bawah melalui Bilik Teduh .

Mengikuti Kardashianskembali ke E! Rangkaian pada 31 Mac jam 9 malam.

Kredit Foto: NGRE/BACKGRID, lev radin/Shutterstock.com