Kredit Foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA

Hampir dua tahun selepas itu Kim Kardashian difailkan untuk bercerai daripada Kanye West , bintang akhirnya mendap.

Perjanjian hak penjagaan kanak-kanak dilaporkan memerlukan akses sama rata kepada kanak-kanak, dan Mengikuti Kardashian bekas akan membahagikan perbelanjaan untuk keselamatan dan pendidikan anak-anak mereka.

Selepas penyelesaian itu, Kanye dikesan memetikutarabangun dari sekolah sebelum membawanya ke pusat membeli-belah. Keselamatan berada di pusat beli-belah dan sekolah.

Satu sumber memberitahu TMZ bahawa Kim akan mempunyai lebih banyak anak walaupun penyelesaian menyatakan 'akses sama rata.' Kanye telah menyatakan bahawa dia sudah bersama anak-anak 80% daripada masa itu.

Penyelesaian itu dilaporkan mengatakan Kanye akan membayar Kim $200,000 setiap bulan untuk nafkah anak. Sumber memberitahu outlet itu bahawa dia tidak perlu membayar bil penuh ke atas nafkah anak; $200,000 hanyalah bahagiannya.The outlet juga melaporkan bahawa Kanye akan memberikan Kim pemilikan rumahnya yang bernilai $4.5 juta - yang dibelinya baru-baru ini dan terletak bersebelahan dengannya - mengikut penyelesaian. Rumah itu berkeluasan 3,650 kaki persegi dan mempunyai lima bilik tidur.

Kim akan bertanggungjawab untuk setiap perbelanjaan berkenaan harta itu. Adalah spekulasi dia akan merobohkannya, menambah kepada ekar tanahnya daripada meletakkan wang untuk membaikinya.

Kayne masih akan memiliki rumahnya bernilai $60 juta di pantai Malibu serta 300 ekar di Calabasas, dua ladang Wyoming, rumah zaman kanak-kanaknya di Chicago, dan sebuah lagi rumah di Belgium.

Kim akan dapat menyimpan harta pusaka pasangan itu bernilai $60 juta di Hidden Hills serta hartanya di Idaho.

Bintang-bintang itu dilaporkan ditetapkan untuk dibicarakan pada bulan Disember sebelum penyelesaian itu diselesaikan.

Sekiranya terdapat pertikaian masa depan mengenai kanak-kanak, bekas lelaki bersetuju mereka akan menggunakan pengantaraan, kata outlet itu. Bagaimanapun, sekiranya salah satu pihak gagal mengambil bahagian dalam pengantaraan, pihak yang lain akan memegang kuasa untuk memutuskan perkara terbaik dalam pertikaian itu, menurut TMZ.

$200k itu dikatakan perlu dibayar pada hari pertama setiap bulan, dan ia akan disambungkan ke akaun Kim.

Pembahagian aset hartanah akan mengikut garis panduan pranikah mereka , yang nampaknya menyatakan kedua-dua pihak tidak mempunyai hak untuk mendapatkan sokongan pasangan.

Orang dalam mendakwa Kim telah bergelut sepanjang tahun lepas, kerana Kayne tidak terkawal dan tidak mahu menyelesaikan perceraian mereka. 'Kesabaran Kim diuji, tetapi dia mengendalikan perkara dengan tenang dan akhirnya Kanye datang,' kata salah seorang sumber.

Outlet itu mendakwa senjata rahsia untuk penyelesaian mereka ialah Laura Wasser, yang pergi ke kedua-dua belah pihak untuk menyelesaikan masalah mereka isu yang berlarutan .

Sementara itu, Muka surat Enam melaporkan bahawa keluarga Kardashian telah ditangkap dalam gambar petang Isnin - hari yang sama perceraian diselesaikan - di studio rekod Travis Barker dalam apa yang kelihatan seperti pertemuan keluarga.

Kourtney bertolak dari studio berganding bahu dengan Travis , suaminya.

Pertemuan itu kelihatan berjam-jam lamanya. Keluarga itu dilihat memasuki studio pada waktu siang, tetapi mereka pergi apabila hari gelap.

Menurut laporan, Kanye dan Kim tidak bercakap sejak memuktamadkan perceraian.