Kredit: Bravo, Shutterstock

Kim Zolciak tidak gembira semasa BravoCon yang pertama konvensyen peminat tahun lepas.

Semasa temu bual baru, the Jangan Terlambat ahli pelakon mengakui bahawa dia 'marah' pada Andy Cohen kerana menempatkannya bersama sekumpulan wanita tertentu sebelum menangani pembedahan plastiknya dan barisan kosmetiknya sebagai anak perempuan Brielle Bierman berkongsi pendapatnya tentang banyak troll dia berurusan dengan dalam talian.

'Pertama sekali, Andy memanggil saya dan saya seperti, 'Mengapa saya berada di panel denganSuri rumahitu tidak ada di TV lagi?’ Seperti, ‘Kenapa saya dengan semua gadis ini?’ Saya marah, sebenarnya,” Kim, 42, teringat kepada Gibson Johns pada Dalam Tahu . 'Dan Andy seperti, 'Ia pada asasnya kerana [anda] bukan suri rumah juga.' Ia adalah orang yang memulakan francais, tetapi saya tidak mengambilnya seperti itu. Saya marah, dan saya menghantar mesej kepada a**nya dan kemudian kami menghubungi telefon dan dia seperti, ‘Dengar, saya rasa awak patut keluar dan menyanyi.’”

Walaupun Kim pada mulanya teragak-agak untuk membuat persembahan 'Don't Be Tardy' secara langsung di acara itu, Andy dapat membicarakannya selepas bersetuju untuk menyanyi bersamanya.

'Saya seperti, 'Kawan, saya berumur 42 tahun, seperti saya mempunyai anak, saya tidak menyukainya.' Saya sentiasa mahu menjadi keajaiban sekali sahaja. Jadi saya berkata, ‘Biar saya fikirkan.’ Dan kemudian saya seperti, ‘Saya rasa saya tidak boleh melakukannya’ untuk [ Kroy Biermann ], kerana saya sebenarnya pemalu. Tetapi kemudian Andy seperti, 'Baiklah saya akan menyanyi dengan anda,'' jelasnya.Menurut Kim, dia sering dituduh melakukan satu tan pembedahan plastik sedangkan pada hakikatnya, doktornya tidak lagi berada di atas kapal dengan dia pergi di bawah pisau kerana strok 2015 beliau .

“Saya diserang angin ahmar. Saya menjalankan tugas berat menipis darah setiap hari. Ia tidak seperti saya boleh pergi menjalani prosedur esok, 'jelasnya. 'Pakar kardiologi saya tidak akan menjelaskannya. Saya mendapat Botox. Saya lakukan bibir saya. Saya telah menyiapkan buah dada saya. Saya sudah pasti mengecilkan perut saya dan saya sudah terbuka dengan orang ramai tentang perkara itu.”

Selain menjalani beberapa prosedur untuk mengekalkan penampilan mudanya, Kim juga telah mencipta barisan kosmetik bersama anak-anak perempuannya.

Bercakap mengenai kualiti produk, Kim, yang diakui emosi selepas mengetahui bahawa produknya telah habis dijual dengan cepat, mendedahkan dia mendapat inspirasi untuk mengambil pendekatan berbeza terhadap gincu kerana tidak menyukai kehalusan kebanyakan produk.

'Saya benci rasa gincu dan cara ia berasa berlilin, jadi semua gincu kami wangi dengan kek cawan vanila dan benar-benar menghidratkan. Kami mahu menggunakan produk yang sangat bagus,” jelasnya.

“Kit bibir kami, kami habis dijual pada prapesanan, dan ia seperti, ‘Oh, Tuhanku.’ Kami sangat terharu. Kami mengisi semula minyak bibir kami sebanyak tiga kali. Ia sangat emosional,” kongsi Kim.

Mengenai perasaan Brielle terhadapnya ramai pembenci di Instagram dan Twitter, lelaki berusia 23 tahun itu berkata dia semakin 'bosan.'

“Apa yang saya akan katakan ialah sudah lima atau enam tahun dengan omong kosong konsisten yang sama yang kamu bangkitkan. Saya bosan. Bolehkah kita mula bercakap tentang sesuatu yang lain? Cari benda lain untuk mengejek saya. Saya telah membalas balasan yang sama, saya telah mendengar komen yang sama. Saya sangat penat. Saya faham. Anda fikir bibir saya teruk, anda fikir hidung kami palsu, seluruh muka kami plastik, rambut kami gila, kami gemuk… Seperti, saya tidak kisah!” dia membebel.

Jangan Terlambatmusim kelapan disiarkan pada hari Selasa pukul 10 malam. pada Bravo.