Pernah terfikir kenapa Kim Zolciak bersedia untuk berkongsi secara berlebihan mendedahkan semua tentang kehidupan peribadi dan keluarga beliau di televisyen negara? Ini kerana Bravo membayarnya satu sen!

Laporan baharu kini mendedahkan betapa bintang realiti itu dan keluarganya, suaminya Kroy Biermann tambah anak perempuan Brielle Biermann, mendapat bayaran untuk persembahan hit mereka Jangan Terlambat .

mengikut Radar Dalam Talian , “Kim memperoleh $80,000 setiap episod dan Kroy membuat $20,000 setiap episod,” untuk musim ke-6 siri ini. Orang dalam menambah bahawa 'mereka berdua juga bertindak sebagai penerbit eksekutif' dalam rancangan itu.

Dan bagaimana pula dengan Brielle yang berusia 20 tahun yang kini boleh mendapat gaji sejak dia dewasa? “ Brielle menerima gaji sekarang kerana dia sudah dewasa dan gajinya ialah $7,500 setiap episod,” tambah sumber itu. Boleh tahan!

Dan apabila anda menjumlahkan semua gaji daripada ketiga-tiganya, ia nampaknya menambah sehingga $1.34 juta untuk keluarga TV realiti! Tidak terlalu teruk.BRIELLE BIERMANN PANGGIL KENYA LEBIH HODOH & JAHAT!

Adalah selamat untuk mengatakan bahawa keluarga memerlukan gaji ini kerana Kroy, 31, tidak lagi bermain di NFL dan kita semua tahu Kim, 39, suka menjalani gaya hidup mewah!

Selain itu, gaji Kim nampaknya tidak termasuk jumlah yang dia akan dapat untuk kembali ke Suri Rumah Sebenar Atlanta musim depan dalam peranan sokongan sebagai rakan suri rumah.

Bagi Brielle, belum ada maklumat mengenai apa yang dia rancangkan untuk masa depannya kerana dia kini tidak berada di kolej selepas bergelut untuk menamatkan pengajian di sekolah menengah pada musim pertunjukan sebelumnya. Mungkin dia merancang untuk menjadi bintang realiti seperti Mamanya!

Kredit Foto: Instagram

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA TERKEJUT DENGAN GAJI KIM, KROY, & BRIELLE?