Kredit: Ralph Notaro/MEGA

Kim Zolciak suami, Kroy Biermann , dilaporkan berhutang lebih daripada $22,000 kepada bekas ejen NFLnya.

Menurut laporan baru, Andrew Baker Kumpulan Sukan Eksklusif memfailkan kes terhadap Jangan Terlambat pelakon awal tahun ini, menuduhnya gagal membayar baki tertunggak, seperti yang ditunjukkan Kim Pertunjukan Wendy Williams , tempat dia menangani potensinya kembali Suri Rumah Sebenar Atlanta .

Pada 6 Oktober, Muka surat Enam memperoleh dokumen mahkamah daripada Mahkamah Tinggi Fulton County di mana Andrew telah didakwa berulang kali untuk mengutip wang yang dilaporkan Kroy berhutang kepadanya untuk banyak rundingan kontrak yang dia lakukan untuk Kroy semasa beliau bersama Atlanta Falcons dan Buffalo Bills.

Pada masa ini, Kroy dipercayai berhutang sejumlah $22,120.70.

Walaupun Kroy dijadualkan hadir pada perbicaraan Zoom pada bulan Jun untuk membincangkan rang undang-undang masa lalunya dengan Andrew, petisyen yang difailkan oleh Andrew mendedahkan dia tidak hadir dan peguamnya juga tidak hadir.Andrew kemudian memfailkan satu lagi set dokumen untuk timbang tara, serta perintah dan penghakiman pada bulan September yang memerlukan Kroy membayar bakinya.

Semasa penampilannya pada episod 6 OktoberPertunjukan Wendy Williams, Kim berkata demikian semasa dia tidak akan kembaliRHOAdengan pelakon seperti sekarang , dia sangat suka untuk bersatu semula dengan OG rancangan itu, termasuk rakannya yang on- again, off-again Nene Bocor , yang baru-baru ini mengesahkan dia tidak akan diketengahkan pada musim 13.

'Saya tidak akan kembali bersama pelakon hari ini, tetapi saya fikir ia akan menjadi sangat menarik untuk kembali ke musim 1 dan meminta semua orang yang berada pada musim satu melakukannya sekali lagi,' Kim dijelaskan kepada Wendy Williams . 'Saya fikir ia akan menjadi sangat menyeronokkan untuk melihat di mana semua orang berada. Seperti Nene, [ Sheree Whitifield ], dan saya sentiasa mempunyai persahabatan sebelum bertahun-tahun sebelum pertunjukan itu bermula. Jadi saya rasa itu akan menyeronokkan.”

Kim kemudian membidik jalan cerita semasa daripada rancangan itu, melabelkannya sebagai 'berlebihan'.

'Saya fikir ia agak berlebihan sekarang, seperti, perkara yang sama, pergaduhan yang sama, dan makan malam yang sama, perkara yang sama,' tambahnya.