Kredit: Instagram

Semasa bersiap untuk musim kelapan daripada Jangan Terlambat , yang dirakamkan semasa perjalanan merentas desa selama enam minggu, Kim Zolciak-Biermann mengakui dia membawa 'seluruh rumah' bersamanya untuk menjalani kehidupannya yang paling glamor di beberapa tempat yang tidak begitu glamor.

Dalam temu bual baharu, bintang realiti itu berkongsi butiran perjalanan epik mereka, termasuk bagaimana dia dan anak perempuannya yang glamor, Brielle Bierman dan Ariana Biermann , masih cuba untuk menjadi cantik di tapak perkhemahan KOA di seluruh negara.

'Saya rasa saya mengemas seluruh rumah saya,' Kim mengaku Hiburan Malam ini . “ Kroy [Biermann] fikir saya mungkin hanya akan membawa lima pasang kasut: kasut, kasut tumit hitam, sesuatu, tumit perak, tumit emas, anda bagus. Tidak, saya mengemas semuanya.”

Ibu kepada enam anak itu mendedahkan dia juga membawa seorang jurusolek bersama-sama untuk perjalanan itu, walaupun Brielle, yang hadir semasa temu bual ET, menyatakan bahawa cuba untuk menjadi glam di tapak perkhemahan itu agak sukar, sekurang-kurangnya.

'Perlu melakukan rambut kami di beberapa bilik mandi KOA adalah satu tugas, ' kata Brielle. “Saya akan menggulung rambut saya dan kemudian ada labah-labah besar di sini … jadi, anda perlu sama ada menguatkan diri dan bertindak seperti lelaki untuk seketika dan berkata, 'Baiklah, si pepijat' dan selesaikan rambut anda dan keluar secepat mungkin. Seperti, anda tidak mempunyai pilihan lain sama sekali.Kim menambah bajet glam keluarga telah meningkat 'banyak' sejak Ariana, 18, mula menemui kegemarannya pada alat solek dan mula menggayakan rambutnya seperti kakak dan ibunya .

'Ia adalah beberapa ribu dolar sehari, pasti,' kata Kim mengenai bajet rambut dan solek keluarga semasa penggambaran untuk pertunjukan itu. 'Itu hanya solek dan penggayaan rambut. Bukan rambut palsu itu sendiri, atau pakaiannya.”

Brielle kemudiannya berkongsi bahawa dia mempunyai rambut 'kira-kira $8,000' di kepalanya pada masa itu, memandangkan banyak sambungan rambutnya.

The berumur 23 tahun juga baru-baru ini mencelupkan rambut perangnya dengan coklat gelap untuk mencuba dan membezakan dirinya dengan ibunya yang serupa .

'Di mana-mana sahaja saya pergi, 'Ya tuhan, awak anak perempuan Kim. Ya tuhan, ini anak perempuan Kim. Saya suka dia.' Saya seperti, OK, baik, bagaimana dengan saya, anda tahu? Saya juga berada di rancangan TV, 'kata Brielle.

'Kau masih anak Kim,' sindir Kim.

Mengenai bibir besar mereka yang sering diperkatakan, kedua-duanya mengakui masih menyukai penampilan cemberut mereka, walaupun Brielle baru-baru ini membubarkan pengisinya untuk membetulkan beberapa kerja terdahulu dia tidak berpuas hati dengan . Nampaknya, kedua-dua wanita itu tidak berpuas hati dengan penampilan mereka musim ini, dan Kim mendedahkan dia menggunakan steroid untuk jangkitan dan ia membuatkan dia kelihatan 'bengkak.'

Brielle juga berkongsi bahawa dia tidak tahan melihat bibirnya yang membesar , dan dia mengaku mempunyai 'terlalu ramai tukang masak di dapur' dari segi doktor yang merawat mereka.

'Ia tidak larut, tiada apa yang berlaku,' katanya. 'Mereka akan, suka, meletup dan kelihatan gila, jadi saya menemui seorang doktor yang luar biasa di Atlanta dan saya bertanya kepadanya, apa pendapat anda? Patutkah kita keluarkan dan mulakan semula? Dia seperti, 'Ya, kami tidak mempunyai bentuk lagi. Mari kita larutkan sahaja, mari kita mulakan semula.’ Dia mempunyai a pendekatan yang halus dan lebih semula jadi ke bibir.”

Adik perempuan Brielle, Ariana, belum menyertai Brielle dan ibunya Kim menyuntik bibirnya namun, tetapi kedua-dua wanita bersetuju bahawa mungkin berubah tidak lama lagi.

“Dia bercakap mengenainya. Dia mahu melakukannya,” kata Kim.

'Dia mungkin akan pergi bersama saya pada hari Sabtu,' tambah Brielle.

Jangan Terlambatdisiarkan setiap hari Selasa pada 10/9c di Bravo.