Sudah bertahun-tahun sejak itu Kim Zolciak menjadi terasing daripada ibu bapanya, dan malangnya tidak banyak yang berubah.

Dalam catatan media sosial baharu, the Jangan Terlambat star menyelar ibu bapanya, memanggil mereka 'menjijikkan dan menyedihkan' dan ini semua disebabkan oleh beberapa komen yang dibuat oleh bapanya baru-baru ini.

Kim tweeted , “Ia menjijikkan dan menyedihkan. Ibu bapa saya bukan sebahagian daripada hidup saya [e-mel dilindungi] (sic) selama 6 tahun. Mereka tidak pernah bertemu Kash atau anjing kami. Saya tahu mereka akan melakukan apa sahaja untuk satu dolar.”

Jadi apa yang menyebabkan dia kecewa? Semuanya ada kaitan dengan temuduga ayahnya Joe Zolciak diberikan kepada In Touch Mingguan .

Dalam temu bual itu, Joe mengecam keputusan Kim untuk memelihara anjingnya Akan menjadi yang menggigit anaknya yang berumur 5 tahun Kash kembali pada bulan April. Kim, 39, mendedahkan minggu lalu bahawa dia dan suami Kroy Biermann memutuskan untuk memelihara anjing itu walaupun pada hakikatnya ia hampir membutakan anak mereka.

'Jika saya mempunyai anjing yang menyerang salah seorang anak saya, ia akan hilang,' kata Joe mengenai anjing itu. Dia menambah bahawa jika Kim dan Kroy, 32, “mahu memelihara anjing yang menggigit muka cucu saya, maka malulah mereka! Anda tidak tahu sama ada ia akan berlaku lagi.'

Kim mempunyai lebih banyak kata-kata untuk ibu bapanya ketika dia membuka halaman Instagramnya juga dan menyiarkan meme yang mengatakan 'Darah membuat anda berkaitan, kesetiaan menjadikan anda keluarga.'

Dia kemudian menambah, “Kebenaran!! Sesiapa sahaja yang rapat dengan saya atau keluarga saya tahu secara langsung betapa sukarnya situasi ini dengan bayi saya @kashbiermann untuk kami dan sehingga kini! Ibu bapa saya yang tidak menjadi sebahagian daripada saya atau keluarga saya tinggal hampir 6 tahun entah bagaimana berpendapat adalah wajar untuk mengulas atau memberi pendapat mereka tentang situasi yang mereka TIDAK tahu! Mereka tidak pernah bertemu Kash atau mana-mana anjing kami! Terima kasih kerana menjadi tunggangan atau mati saya @nikitpressley dan menghantar petikan ini kepada saya hari ini. Tidak kira apa yang saya masih tidak boleh dan tidak akan dapat memahami hakikat ibu bapa saya akan berkata atau melakukan apa sahaja yang mereka boleh untuk satu dolar. #Menjijikkan#Saya Tidak Pernah Faham #PasukanSayaKatakanTidak #TetapiIniTerlalu Banyak”

Jawatan itu di bawah -

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Kim Zolciak-Biermann (@kimzolciakbiermann)

Kim dan ibu bapanya berpisah pada tahun 2011 pada masa yang sama dia berkahwin dengan Kroy. Anehnya, Kroy juga terasing dengan ibu bapanya berikutan perkahwinannya dengan Kim. Mula melihat corak di sini.

Episod baru Jangan Terlambat disiarkan malam ini di Bravo pada 9/8c.

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA BERSETUJU DENGAN KIM ATAU AYAHNYA?