Kredit: O'Connor/AFF-USA.com / MEGA

Kristen Doute muncul pada Lala Kent Podcast awal minggu ini, di mana dia melihat kembali hubungan masa lalunya dengan orang-orang seperti itu Alex Menache , Brian Carter , dan Tom Sandoval dan mengesahkan percintaannya yang baharu dengan hos bersama podcast Luke Broderick .

Selain mendedahkan sama ada dia akan menala ke musim ke-10 akan datang daripada Peraturan Vanderpump dan mengakui mengharapkan siri ini akan dibatalkan , Kristen berkata bahawa apabila ia datang kepadanya hubungan dengan Alex , dia semua dalam — untuk lebih baik atau lebih teruk.

'Saya meletakkan semua telur saya ke dalam bakul sialan itu,' akui Kristen pada episod 14 Disember Berikan Mereka Lala . “Saya mengambil berat tentang dia. Tetapi di belakang, saya melihat matlamat dan saya mahu mencapai matlamat itu dan matlamat itu adalah, 'Saya akan berkahwin, saya akan melahirkan anak. Saya terlalu tua untuk hal ini. Saya menjual rumah saya dan berpindah ke rumahnya.'”

Kristen juga berhenti merokok untuk membuktikan kepada Alex bahawa dia 'bersedia untuk hamil.' Dan, walaupun dia gembira dia melakukannya, ia tidak menyelesaikan masalah mereka.

'Saya hanya terus berkata, 'Tidak mengapa. Kami akan baik-baik saja sebaik sahaja kami hamil, sebaik sahaja kami berkahwin, semuanya akan baik-baik saja. Saya akan menjadi orang yang dia mahu saya menjadi.’ Dan itu seperti satu kesilapan besar,” akuinya.Mengimbas kembali, Kristen berkata dia 'sangat bersyukur' itu Alex berpisah dengannya .

Semasa bekas rakan pelakonnya bersedia untuk tayangan perdana akan datang Peraturan Pammusim 10 , yang menyelesaikan produksi beberapa bulan lalu, Kristen memberitahu Lala dia tidak pasti sama ada dia akan menonton, mengatakan bahawa dia hanya menonton dua episod musim sembilan .

'Saya mahu menonton untuk menyokong rakan-rakan saya yang berada di atasnya, tetapi saya cuma... Ia adalah FOMO,' jelasnya sebelum menambah bahawa dia sebenarnya 'berulang-alik' menonton rancangan itu kerana ia jauh berbeza daripada semasa dia di atasnya.

“Saya rasa saya akan tahu sama ada daripada [Lala] atau [ Katie Maloney ] atau pun [ Scheana Shay ], seperti, 'Oh, saya patut menonton episod itu,'' sambung Kristen. “ Seperti perkahwinan Scheana . Saya berada di sana, tetapi saya banyak yang terlepas . Jadi saya ingin melihat beberapa perkara yang saya terlepas. Tetapi untuk duduk di sana dan menonton sepanjang musim? Takkan.'

Menurut Kristen, dia tidak sanggup menonton semusim penuhPeraturan Pamkerana dia memang 'masin' tentangnya pemergiannya Jun 2020 .

“Saya terlalu masin. Sakitnya. Saya tidak marah mengenainya. Saya tidak, ini bukan semua kemarahan ini lagi... [Tetapi] jelas sekali, apa yang saya harapkan sebenarnyaVanderpumpdibatalkan, dan kita semua mempunyai a persembahan baru bersama-sama suatu hari nanti, dan kami kembali menjadi satu keluarga besar yang bahagia yang berjuang,” kata Kristen.

Selepas berkata 'ya, pasti,' dia akan kembali ke televisyen realiti jika diberi peluang, Kristen berkata dia telah dicetuskan dengan perasaan FOMO sejak menjadi dipecat daripadaPeraturan Pam , terutamanya apabila dia melihat bekas rakan pelakonnya berbelanja masa bersama keluarga mereka .

“Saya tidak tahu apa itu. Mungkin itu persembahan, pembatalan, sesuatu. Saya tiba-tiba menjadi ini, ‘Kenapa saya tidak termasuk?’ Oh, kerana saya tidak mempunyai bayi?” dia bagi.

Mengenai pemikirannya pada suatu hari menjadi seorang ibu , Kristen mengesyaki dia akan menjadi ibu bapa helikopter.

'Saya mahu menjadi ibu yang seperti, 'Biarkan mereka jatuh. Biarkan mereka mengalaminya.’ Tetapi saya benar-benar rasa seperti saya akan membungkus gelembung seluruh rumah saya dan hanya mengikut mereka,” dia ketawa.

Walaupun memulakan keluarga mungkin belum lama lagi untuk Kristen, dia baru-baru ini memulakan percintaan baharu dengan Luke, hos bersama podcast baharunya,Seks, Cinta dan Perkara Lain.

“Luke hebat. Luke, anda tahu, ia hanya jatuh ke pangkuan saya selepas perpisahan terakhir saya. Kami menjadi kawan di majlis perkahwinan teman wanita saya. Kami berjalan di lorong bersama-sama sebagai pengiring pengantin/pengantin lelaki,” katanya. 'Saya membuat Luke, pada dasarnya seperti pengendali saya pada hujung minggu. Saya seperti, 'Anda pengantin lelaki, dan anda hanya akan memastikan bahawa saya mempunyai omong kosong saya kerana saya agak tidak melakukannya sekarang.''

Dan dengan cepat, keadaan menjadi panas di antara mereka.

“Kami melakukan hubungan seks di belakang khemah, dan ia sangat bagus. Di ladang. Dia mencium saya, dan dia seperti, 'Saya tidak fikir ia akan meningkat secepat itu,'' dedah Kristen.

Tetapi apabila meletakkan label pada hubungan mereka, Kristen mengesahkan mereka berdua masih belum membincangkan perkara itu.

'Itu pilihan saya, tetapi kami berpacaran. Dia tahu saya tidak berjumpa orang lain, dan saya tidak akan pergi temu janji dengan orang lain… [Dan] dia baik-baik saja dengan hakikat bahawa saya belum bersedia untuk berkata, 'Saya sedang menandai kotak itu, awak adalah teman lelaki saya,'” jelasnya.

Buat masa ini, Kristen dan Luke berkawan dengan faedah — dan rakan sekerja di podcastnya, yang katanya mengenai 'seks dan cinta serta perhubungan dan temu janji.'

'Ia perkara kegemaran saya untuk dibincangkan,' katanya. 'Saya menulis buku saya, 'Dia membuat anda gila,' dan saya tidak mahu terpengaruh dengan perkara itu, 'Oh godam telefon teman lelaki anda,' seperti saya berusia 39 tahun sekarang. saya sudah dewasa. Bagaimanapun, saya masih terpesona dengan psikologi di sebalik mengapa orang membuat keputusan yang mereka buat.”

Mengenai keputusan untuk mengalu-alukan Luke sebagai hos bersamanya, Kristen berkata bahawa selepas berkawan dengan api baharunya, yang tidak tinggal di California, refleksi terperinci mereka tentang hubungan mereka sendiri mencetuskan idea itu.

'Saya seperti, 'Saya sangat memerlukan anda pada podcast ini kerana saya mahu melukis senario ini yang telah kita lalui secara berasingan, bersama-sama, atau orang lain telah lalui,'' katanya. 'Kerana kami berkongsi sudut pandangan dan moral dan etika yang sangat serupa, tetapi kami mempunyai pendapat yang sangat berbeza tentang beberapa perkara.'

Selain itu, pada podcast, sebelum mengakui bahawa jika Tom tidak membuangnya, dia akan kekal dalam hubungan 'menyedihkan' mereka 'hingga kesudahannya, Kristen melihat kembali masanya dengan Carter .

'Dengan Carter, saya seperti, 'Ini adalah orang saya selama-lamanya, selama-lamanya.' Dan saya tetap dengan itu. Saya fikir jika Carter dan saya tidak mempunyai isu yang kami hadapi, yang semuanya disiarkan dalam rancangan itu, saya fikir kami boleh menjadi sesuatu yang sangat hebat,” jelasnya. “Saya masih mempunyai banyak cinta, sangat menghormati dia. Dia dalam hubungan yang bahagia. [Tetapi] kami kawan.”