Kredit: DFree/Shutterstock

Kristen Doute tidak keberatan jika Bravo memilih untuk tidak menyiarkan musim kesembilan Peraturan Vanderpump .

Semasa temu bual baru, Kristen, yang telah dipecat daripada jawatan sepenuh masa pada Jun selepas dakwaan perkauman telah dibawa menentangnya oleh bekas ahli pelakon Faith Stowers , berkata dia ingin melihatPeraturan Pamdibatalkan kerana ia akan memberi ruang untuk dia dan bekas bintang bersamanya untuk terus berkongsi cerita mereka dalam rancangan baharu di rangkaian lain.

'Saya berharap mereka mendapat musim depan, tetapi dalam hati saya, saya [juga] tidak melakukannya supaya kita semua boleh melakukan sesuatu bersama-sama,' kata Kristen. Kehidupan Hollywood pada 29 September.”

Menurut Kristen, dia menikmati masa yang dia habiskanPeraturan Pamdan ingin melancarkan siri baharu bersama rakan pelakonnya jika musim sembilan tidak berlaku.

“Tetapi ya, jika bukan itu… Saya tidak tahu genre apa, saya tidak tahu platform apa pada ketika ini, tetapi saya menyukai apa yang kami lakukan selama hampir sedekad dan saya akan melakukannya sekali lagi dalam sekejap,” dia berkongsi, sambil menambah bahawa dia 'sangat bersyukur keranaPeraturan Vanderpumpberlaku.”Awal bulan ini di Instagram, selepas seorang peminat memberitahunya dia akan merinduinya pada episod yang berpotensi akan datang, Kristen berkata bahawa semasa dia 'hilang' dari siri realiti Bravo, dia akan datang 'kembali ke platform lain.'

Beberapa minggu kemudian, Kristen menangani kegagalan Bravo untuk memperbaharui kontraknya untuk musim kesembilan, mengakui bahawa dia susah betul nak terima bahawa dia tidak lagi akan dipaparkan dalam siri ini dan menyatakan bahawa dia melakukan yang terbaik untuk berubah menjadi lebih baik.

'Saya perlu bergerak ke hadapan dan saya perlu menjalani hidup saya dan saya hanya mahu menjadi orang yang lebih baik dan membuktikan kepada orang ramai bahawa apa yang mereka lihat bukanlah siapa saya,' dedahnya.

Pada bulan Jun, berikutan dakwaan Faith tentang perkauman, Kristen menawarkan permohonan maaf secara terbuka .

'Walaupun, tindakan saya tidak didorong oleh perkauman, saya kini menyedari sepenuhnya bagaimana keistimewaan saya membutakan saya daripada realiti layanan penguatkuasaan undang-undang terhadap masyarakat kulit hitam, dan betapa berbahayanya tindakan saya terhadapnya,' tulis Kristen. “Saya tidak pernah berniat untuk menambah ketidakadilan dan ketidakseimbangan. Saya malu, malu, dan sangat menyesal.”