Kyle Richards sedang bertindak balas terhadap Kathy Hilton Dakwaan bahawa dia adalah disasarkan dengan persediaan oleh Erika Jayne dan Tambah Dada di tengah-tengah Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12.

Selepas Kathy memberitahu TMZ bahawa 'orang dari rancangan itu' mengesahkan persediaan dan berkata 'semua orang tahu' wanita itu bersekongkol menentangnya , Kyle berkongsi pendapatnya tentang perkara itu sebelum bertindak balas terhadap pengendalian tuduhan fitnah homofobik Erika dibuat menentang adiknya di perjumpaan semula .

'Saya tidak pernah diberitahu oleh sesiapa untuk menetapkan sesiapa, jadi saya tidak pasti dari mana asalnya,' kata Kyle Orang dalam . 'Saya tidak mempunyai perbualan itu. saya tidak tahu. Saya tidak boleh bercakap untuk mereka. [Tetapi] sepanjang 12 tahun berada di rancangan itu, ramai orang berkata mereka telah ditubuhkan , mereka berasa bersedia, atau mereka diberitahu bahawa mereka sudah bersedia.'

Menurut Kyle, dia percaya banyak kesilapan telah dilakukan di tengah-tengah musim ke-12RHOBA , termasuk yang dibuat oleh Kathy.

'Saya fikir ramai orang melakukan kesilapan sepanjang perkara ini dan Kathy mengaku melakukan kesilapan,' kata Kyle, memberi isyarat kepada perkara yang mengerikan itu. Kathy mengaku untuk mengatakan tentang dia semasa dia cetusan di Aspen .SebagaiRHOBApeminat akan ingat, Kyle menerima permohonan maaf kakaknya pada musim selepas itu Lisa mendedahkan butiran daripada dia yang didakwa ' rehat psikotik ,” tetapi drama itu tidak berakhir di situ. Sebaliknya, dakwaan terhadap Kathy berterusan, dengan Erika menuduhnya melemparkan kata-kata gay di kelab malam Aspen di perjumpaan semula.

Berikutan tuduhan Erika, sumber manusia menjalankan penyiasatan yang akhirnya dianggap 'tidak konklusif', dan Kathy menyelar.

“Mereka berdua terdesak untuk jalan cerita. Mereka akan melemparkan sesiapa sahaja ke bawah bas,” katanya kepada TMZ tentang Erika dan Lisa.

Bagi Kyle, katanya, berhubung dakwaan penghinaan homofobik, 'Saya fikir ia hanya dikendalikan secara salah secara menyeluruh.'

“Saya tidak fikir ia perlu sampai ke tahap ini sama sekali. Tetapi di sini kita. [Dan] itu sebahagian daripada televisyen realiti, 'jelasnya. 'Itulah kelemahannya, ia sememangnya tidak menyeronokkan dan permainan sepanjang masa dan ia malang.'