Kredit: Twoeyephotos/MEGA

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills DAN, Kyle Richards , lebih bersedia untuk meletakkan musim gelap 12 francais di belakangnya dan sedang memikirkan masa depan rancangan itu termasuk potensi pulangan Denise Richards dan sama ada kakak atau tidak, Kathy Hilton , merancang untuk menyertai semula pelakon untuk musim 13.

Kyle baru-baru ini mendedahkan bahawa buat kali pertama dalam tempoh 12 tahun dia terpaksa 'berundur selangkah' daripada rancangan itu kerana ia 'mengakibatkan' kesihatan mentalnya.

'Musim ini saya terpaksa mengambil langkah ke belakang buat kali pertama dalam 12 tahun,' jelas Kyle DAN! Berita . 'Saya berhenti menonton, dan kemudian saya berkata, 'Saya perlu menonton episod sebelum pertemuan semula,' dan kemudian saya tidak dapat melakukannya. Saya masuk tanpa mengetahui segala-galanya dan perlu mendapatkan beberapa rekap daripada penerbit kerana saya terpaksa menjauhinya. Dan pertemuan semula itu juga, treler itu sudah cukup untuk saya.”

Pelakon 'Halloween' menggandakan kekasaran musim lalu dengan menyebutnya 'mengecewakan' dan 'terlalu banyak' apabila membincangkan perseteruan yang berterusan antara kawan 'Fox Force Five'. Tambah Dada dan Kathy.

'Ia sangat mengecewakan dan menyedihkan dan menimbulkan keresahan bagi saya,' katanya tentang menjadi letak di tengah . 'Kadang-kadang terlalu banyak.'Nampaknya, sangat teruk sehinggakan Kyle baru-baru ini berkata dia 'lebih suka menonton 'The Exorcist' secara berulang'' daripada menghidupkan semula bahagian tiga daripada RHOBA perjumpaan semula, menurut Muka surat Enam .

Kathy sebelum ini menyatakan bahawa dia tidak akan kembali untuk musim ke-13 RHOBA jika Lisa diminta kembali ke rancangan itu. Walau bagaimanapun, Kyle lebih optimistik tentang masa depan kakaknya dengan francais itu.

“Tiada keputusan akan dibuat mengenai [pemutus] itu buat sementara waktu sekarang. Apa pun yang berlaku saya hanya berharap ia adalah musim yang lebih ringan daripada musim ini. Itu sahaja yang saya ambil berat. Saya tidak boleh melalui drama. Sungguh sukar untuk meletakkan perkara ini di sana, dan saya tidak boleh melaluinya lagi.'

Apabila ditanya oleh Halaman Enam tentang pendapatnya tentang kata dua Kathy, Kyle berkata dia tidak 'menyentuh yang itu dengan tiang 10 kaki.'

Kyle seterusnya mendedahkan bahawa dia 'menyesal' kerana mempunyai Kathy dan adik perempuan dan rakan seperjuangan RHOBA DAN, Kim Richards , sertai rancangan itu kerana ia memberi kesan yang berkekalan pada hubungan mereka, tetapi dia menaruh harapan yang tinggi agar mereka sentiasa dapat kembali bersama.

'Maksud saya, keluarga keluarga. Awak selalu balik bersama,” kongsi Kyle. 'Jadi, saya akan sentiasa menyimpan harapan itu.'

Walaupun keputusan pemutus masih belum dibuat, Kyle menyatakan bahawa dia ingin melakukannya Denise Richards kembali ke persembahan. Denise telah mencetuskan khabar angin untuk kembali ke RHOBA buat sementara waktu selepas gambar pelakon 'The Wild Things' muncul meluangkan masa dengan bekas costarnya, termasuk Sutton Strarke dan Garcelle Beauvais .

'Saya suka Denise,' Kyle memberitahu outlet itu. 'Saya terserempak dengannya baru-baru ini, dan dia menghantar mesej kepada saya, dan dia bertanya tentang pergi makan tengah hari.'

Walau bagaimanapun, Kyle mempunyai beberapa tempahan tentang Denise kembali.

'Kita lihat,' kata Kyle. “Saya rasa ramai orang berasa seperti dia tidak menyertai persembahan itu, terdapat banyak komen yang saya lihat tentang dia tidak muncul, datang lewat, keluar awal, dan sebagainya. Saya fikir bagi sesetengah orang, ia tidak sesuai kerana selama ini, kami muncul, dan kami berada di sini dari awal hingga akhir.'