Kyle Richards mempertahankan persahabatannya dengan Teddi Mellencamp dan penilaian untuk musim kesembilan Suri Rumah Sebenar Beverly Hills selepas dihadapkan mengenai topik itu oleh peminat di Instagram pada pagi Selasa.

Menjelang ansuran kedua bagi tiga bahagian khas perjumpaan semula, Kyle menggunakan Instagram untuk berkongsi pendapatnya mengenai episod malam ini.

'Saya mempunyai BANYAK pemikiran tentang Reunion malam ini,' tulis Kyle bersama foto dirinya yang kelihatan terpegun semasa duduk di sebelah Teddi di perjumpaan itu. “Muka saya juga kelihatan begini ketika menonton episod di rumah. Saya akan cuba menulis blog (yang sudah lama saya tidak buat) kerana saya rasa beberapa perkara ini perlu ditangani #rhobhreunion Jumpa anda malam ini di #WWHL.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Kyle Richards Umansky (@kylerichards18)Kyle kemudian bertindak balas kepada peminat yang mencadangkan bahawa Teddi memusnahkan wataknya dan bertindak seperti ' boneka tergila-gila ” di ruangan komen catatan Instagramnya.

“Tiada siapa boleh memusnahkan watak orang lain. Dan saya seorang yang sebenar. Bukan watak dalam TV,” balas Kyle.

Kemudian, apabila peminat lain menggalakkan Kyle berhenti melepak dengan Teddi kerana dia 'tidak lain hanyalah masalah,' Kyle terus mempertahankan persahabatan mereka .

'Sayang atau benci ahli pelakon... ingat anda tidak pernah bertemu kami atau meluangkan masa bersama kami secara peribadi,' tulis Kyle. 'Saya sebenarnya seorang hakim yang sangat baik tentang watak.'

'Sudah tentu saya menunggu untuk mengenali orang itu sebelum memutuskan jenis orang mereka,' tambahnya.

RHOBH Kyle Richards Mempertahankan Persahabatan DENGAN Teddi Mellencamp

Selepas mempertahankan keakrabannya dengan Teddi, Kyle berhadapan dengan peminat lain yang memintanya menulis blog tentang bagaimana penonton didakwa menurun semasa musim kesembilan.

Sebagai tindak balas, Kyle memaklumkan peminat bahawa musim kesembilan ialah 'musim kedua kami dengan penilaian tertinggi.'

'Maaf kerana pecah gelembung anda,' tambahnya.

RHOBH Kyle Richards Mempertahankan Penilaian RHOBH

Kyle juga menangani penarafan bintang siri ini , yang kekal tinggi walaupun Lisa Vanderpump 'Keluar awal, semasa temu bual di E!'sThe Daily Popbulan lepas.

“Anda tahu, banyak perkara yang berlaku dengan keseluruhan pelakon dan kehidupan mereka. Ya, Lisa adalah sebahagian daripada persembahan tetapi ia adalah pelakon ensemble dan jumlahnya sangat kuat, 'jelas Kyle. “Sangat bagus jika dia berada di dalam rancangan itu tetapi rancangan itu mesti diteruskan dan penonton masih menyukai rancangan itu tanpa mengira. Nombor-nombor itu bercakap untuk dirinya sendiri.”

Tontonan Langsung RHOBH – Ini juga merupakan utas tontonan langsung untuk bahagian dua Pertemuan semula RHOBH , jadi jangan ragu untuk mengulas dan berbual di bawah semasa episod disiarkan pada 9/8c malam ini di Bravo TV!

Kredit Foto: Michael Simon/startraksphoto.com, Sara De Boer/startraksphoto.com