Kredit: BauerGriffin/INSTARimages

Kyle Richards dan Erika Jayne mendedahkan Suri Rumah yang mana mereka mahu kembali Suri Rumah Sebenar Beverly Hills – dan Kyle menamakan tawas yang dia harap tidak akan kembali.

Peminat tertentu meminta penggantian Diana Jenkins , walaupun newbie bawak timbunan drama semasa dia berjuang Sutton Strarke dan Garcelle Beauvais . Diana hanya dipaparkan sedikit pada musim 12 reunion , menyebabkan ramai percaya dia tidak akan kembali.

Dalam temu bual dengan DAN! Berita , Kyle ditanya tentang musim terbaruRHOBA, yang dicalonkan untuk Rancangan Realiti Tahun Ini.

'Saya fikir ia jelas satu penghormatan yang sangat besar, dan saya sangat menghargai [peminat] bertahan di sana selama 13 tahun ini,' katanya. Walaupun Kyle mengakui bahawa ia 'menarik', dia juga berkongsi bahawa musim lalu adalah 'sangat kasar.'

Kedua-dua Kyle dan Erika kemudian ditanya siapa yang mereka mahu kembali ke persembahan itu.Menariknya, bintang bersama mempunyai jawapan yang sama, dan mereka menyatakan keinginan mereka untuk mendapatkannya Teddi Mellencamp menuntut semula berlian itu.

Kyle juga mengenal pasti pasangan pelakon yang dia harap tidak akan kembali. Jawapan dia ialah Carlton Gebbia , yang kepercayaan Wiccan menjadi topik perbualan yang kerap dalam satu musim dia di rancangan itu.

Apabila ditanya siapa yang mereka mahu mereka lebih rapat dengan pelakon, Kyle menjawab Crystal Kung Minkoff , dan Erika menyatakan hasrat untuk lebih dekat dengan Garcelle. Malangnya, berdasarkan musim lepas, hasrat ini memerlukan keajaiban.