Kyle Richards tidak terkejut apabila dia mendengar berita itu Lisa Vanderpump keluar dari Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Semasa temu bual baru-baru ini, Kyle membuka tentang Lisa meninggalkan persembahan sebelum menangani rakaman perjumpaan semula musim sembilan dan berkongsi pendapatnya tentang kepulangan musim 10.

Semasa menghadiri pesta perdana minggu lepas untukThe Hills: Permulaan Baru, Kyle bercakap dengan DAN! Berita ' Justin Sylvester tentang pemergian Lisa. 'Saya tidak tahu... Saya tidak begitu terkejut, secara jujur,' kata Kyle.

'Dia berkata dia mungkin akan melakukannya pada masa lalu, jadi saya tidak tahu. Tetapi anda tidak pernah tahu apa yang akan berlaku pada masa hadapan. Siapa tahu?' Sambung Kyle.

Lisa mengesahkan dia tidak akan muncul padaSuri Rumah Sebenar Beverly Hills‘ Musim ke-10 awal bulan ini sebelum rakaman perjumpaan musim sembilan, yang dia pilih untuk langkau .'Ia adalah yang paling lama kami pernah merakam perjumpaan semula. Jadi, ia benar-benar gila,” kata Kyle mengenai rakaman 5 Jun itu. “Kami bangun pada pukul 5 pagi dan saya pergi, saya rasa, pada pukul 9 malam. Ia adalah tidak masuk akal. Terdapat air mata dan perpisahan, hanya semua yang anda jangkakan dan banyak lagi.”

Mengenai pemikirannya kembali ke persembahan untuk musim 10 , Kyle tidak memberikan jawapan yang pasti.

“Nah, hello, kita pergi jauh ke belakang... Anda fikir saya akan lakukan tiga tahun dan kemudian, seperti, pergi, atau mungkin empat. Saya tidak pernah membayangkan saya akan berada di sini. Ini seperti musim kesembilan, ia benar-benar gila. Maksud saya, saya tidak boleh mengatakan tidak pernah. Ia hanya akan menggigit saya, jadi saya hanya akan mengatakan bahawa saya tidak tahu apa masa depan. Ia sudah lama, walaupun.”

Dalam temu bual berasingan dengan Kehidupan Hollywood laman web, Kyle juga menangani keputusan Lisa untuk ponteng perjumpaan awal bulan ini.

'Saya fikir dia tidak mahu bersemuka dengan sesiapa pun,' kata Kyle. 'Saya fikir dia mungkin bukan dirinya sekarang. Tiada siapa yang mahu pergi ke reunion. Jika saya boleh melakukannya, saya juga akan melakukannya.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Vince Flores/startraksphoto.com, Kathy Hutchins/Shutterstock.com