Lisa Vanderpump melangkau rakaman Rabu tentang Suri Rumah Sebenar Beverly Hills perjumpaan semula dan Kyle Richards , untuk satu, kecewa.

Mengikuti Lisa ketiadaan , yang dilaporkan membebankannya sebahagian daripada gajinya, Kyle mengambil halaman Twitternya, di mana dia mengakui bahawa dia berharap untuk mencari penyelesaian dengan bekas kawannya setelah bertahan musim kesembilan yang sangat berbatu .

“Ia hanya meninggalkan rasa tidak enak. begini kesudahannya? dengan Lisa tidak pernah muncul lagi? Dengan interaksi terakhir anda adalah pertarungan yang mengerikan itu? Saya lebih sukakan keadaan apabila kamu berdua berada dalam pasukan yang sama,” tulis seorang peminat kepada Kyle.

'Saya juga,' Kyle bersetuju. “Tetapi itu adalah pilihannya untuk tidak muncul. Saya harap dia ada dan mungkin ada resolusi.”

Selain terlepas peluang untuk berdamai dengan rakan pelakonnya, Lisa dilaporkan akan kehilangan sebahagian daripada gajinya, dikhabarkan lebih $1 juta , juga.

'Lisa hanya mendapat separuh daripada gajinya untuk musim ini jika dia tidak pergi ke perjumpaan semula, tetapi dia masih memilih untuk tidak pergi,' jelas orang dalam kepada Kami Mingguan majalah. “Wanita mendapat separuh daripada gaji mereka sebelum penggambaran bermula dan separuh lagi selepas perjumpaan. Jadi Lisa kehilangan wang.”

'Suri rumah tidak mendapat bayaran penuh untuk musim ini sehingga ia tamat dan perjumpaan semula telah dirakamkan,' tambah sumber kedua. 'Itu jelas satu keputusan besar untuk dibuat, tetapi sebahagian daripada apa yang boleh disimpanSuri rumahdaripada diikat jamin dengan sebarang alasan lama.”

Selepas mengumumkan keluarnya daripadaSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsdi DailyMailTV beberapa hari lalu, Lisa mengeluarkan kenyataan kepada majalah Us Weekly.

“Saya membuat keputusan untuk pergi. Ia adalah tahun yang sangat sukar bagi saya, secara peribadi dan profesional,” katanya pada Khamis. “Saya mempunyai perkara yang menarik berlaku tahun ini, membuka TomTom dan taman koktel di Vegas. Suri rumah, cuma, emosinya terlalu sukar untuk ditangani.'

“Saya mempunyai hubungan yang baik dengan [Bravo]; Saya tidak mempunyai hubungan yang baik dengan wanita,” tambah Lisa. 'Selepas 17 episod mereka menghina saya, saya rasa saya sudah cukup dengan semua itu.'

Kredit Foto: Eugene Powers/Shutterstock.com, Milla Cochran/startraksphoto.com