Adakah Kyle Richards menyesal bawak adik Kathy Hilton kepada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ?

Mengikuti an hodoh jatuh di tengah-tengah musim ke-12 rancangan realiti Bravo, yang berlaku pada tumit Tambah Dada 's menceritakan tentang Kathy kehancuran di Aspen , Kyle disoal tentang potensi penyesalannya dan pertemuan semula penuh drama. Selain itu, Kathy dilihat membincangkan hubungan mereka semasa berada di Los Angeles pada hujung minggu.

'Ia adalah idea saya untuk membawa kakak saya Kathy ke rancangan itu,' Kyle mengakui semasa temu bual dengan TooFab pada 10 Oktober.

Orang ramai bertanya kepada Kyle, 'Adakah anda fikir itu idea yang bagus?' Mereka juga berkata, “Kamu telah bergaduh. Adakah anda pasti?' Tetapi Kyle benar-benar merasakannya akan menjadi perkara yang baik .

“Kami berbaik-baik dan berada di tempat yang baik dan saya hanya mahu berseronok dan dapat bergaul dengannya dan merapatkan hubungan dengannya. Dia kelakar dan membuatkan saya ketawa,” jelas Kyle.Tetapi kini, lebih setahun selepas Kathy telah ditambah RHOBAmusim 11 dalam peranan rakan, Kyle mengaku kecewa dengan caranya dia dan Kathy akhirnya .

'Jelas sekali ia mengecewakan bahawa ini berlaku, dan kemudian ia menjadi lebih besar dan lebih besar dan lebih besar dan itulah sebabnya saya cuba untuk mengatakan pada perlawanan akhir, seperti, 'Anda tidak menyedari kesannya untuk saya dan bagaimana ia memberi kesan kepada saya dan keluarga saya. ,'” kongsinya. 'Itulah sebabnya ia sangat emosional untuk saya.'

Berikutan musim yang dramatik, ketika Lisa menuduh Kathy menyelar Kyle di tengah-tengah kehancurannya dan mengancam untuk menghancurkan keluarganya , Kyle dan Kathy bersemuka pada perjumpaan itu, di mana Kyle agak emosi tentang perseteruan mereka (walaupun Kathy tak faham kenapa ).

'Saya kelam kabut,' Kyle mendedahkan rakaman perjumpaan itu. “ Andy Cohen adalah seperti, anda tahu ia sangat teruk apabila dia benar-benar berasa buruk untuk anda. Dia memberitahu saya semalam. Saya nampak dia... Ia sangat teruk. Ia adalah a hari yang sangat sukar . Kami sampai di sana pada pukul 6 pagi. Saya pergi pada pukul 11:30 malam.”

Semasa Kyle mempromosikan musim ini, Kathy menghadiri Carousel of Hope Ball bersama suami Rick Hilton pada malam Sabtu di Beverly Hilton, di mana dia mengesahkan kepada peminat di acara itu bahawa semuanya baik-baik saja dengan Kyle.

'Ya itu kakak saya, saya sayang dia,' kata Kathy, seperti yang dilihat dalam klip yang dikongsi oleh TMZ .

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Bye Wig, Hello Drama (@byewighellodrama)

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion mula disiarkan pada hari Rabu, 12 Oktober, pada 8/7c di Bravo.