Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Kyle Richards membuka cerita tentang masalah kesihatannya dan kesakitan kronik yang dialaminya.

Kyle, 48, mendedahkan bahawa dia telah bergelut dengan fibromyalgia selama bertahun-tahun pada episod terbaru Sang Penyembuh , rancangan TLC yang menampilkan ciri Charlie Goldsmith menggunakan tenaga untuk cuba membantu menyembuhkan orang.

Mula-mula Kyle mendedahkan dia mula mengalami kesakitan apabila arwah ibunya, Kathleen Richards , memulakan perjuangannya dengan kanser payudara.

“Ibu saya disahkan menghidap kanser payudara, tetapi kerana ibu saya sakit dan menjaganya, saya sendiri mula berasa sangat sakit. Saya pergi ke banyak doktor yang berbeza dan mereka akan berkata, 'Oh, anda hanya tertekan kerana ibu anda meninggal dunia.' Dan saya seperti, 'Saya hanya tidak membeli bahawa hanya saya tertekan. Mengapa saya mengalami semua gejala gila ini?'” kongsi Kyle.

Dia meneruskan, 'Kemudian saya bercakap dengan seseorang dan dia berkata, 'Anda mempunyai fibromyalgia. Semua yang anda katakan adalah fibromyalgia.’ Jadi saya pergi ke doktor yang pakar dalam bidang ini, dan dia bertanya kepada saya banyak soalan. Tiba-tiba saya rasa seperti saya mempunyai jawapan dan saya berasa lebih baik kerana ia menyebabkan kebimbangan yang sangat besar.”Kyle juga membuka tentang bagaimana hidupnya akan berubah tanpa kesakitan kronik. 'Itu akan mengagumkan untuk berfikir, anda tahu, bahawa saya hanya boleh bebas daripada gejala ini dan suami saya tidak akan perlu mendengar tentangnya lagi,' kata Kyle.

Jadi adakah penyembuh itu dapat membantu Kyle? Dia menyatakan bahawa dia merasakan 'sensasi panas dan kesemutan melalui kawasan yang paling mengganggu saya.' Kawasan itu termasuk leher dan bahunya.

Dalam berita BH yang lain, Lisa Vanderpump sedang mengusik apa yang boleh kita jangkakan daripada musim rancangan yang akan datang dalam temu bual baharu. Sebagaimana kita dilaporkan minggu lepas, RHOBH musim 8 kembali ke Bravo pada 19 Disember.

'Saya akan katakan saya mungkin berada di tengah-tengah pergaduhan,' kata Lisa kepada ET Dalam Talian . “Tetapi ia masih musim yang baik untuk saya.”

'Peminat saya sangat menyokong,' Lisa menyambung. “Saya benci mengatakan ‘peminat,’ tetapi orang yang menyokong saya begitu melindungi, jadi ya. Maksud saya, mereka mungkin melompat sedikit, tetapi ia masih musim yang hebat untuk saya. Saya mempunyai masa yang indah.”

Lisa juga mengesahkan Camille Grammer memang akan kembali! Ia telah dikhabarkan bahawa Camille akan kembali sebagai suri rumah sepenuh masa.

'Dia dalam rancangan itu,' kata Lisa tentang Camille. 'Anda akan melihat sedikit tentang dia, yang saya gembira.'

Kredit Foto: Instagram