Kyle Richards memecah kesunyian selepas dia video yang dikongsi dirinya seolah-olah mengejek Ken Todd dengan mengucapkan 'Selamat tinggal Kyle' sambil berdiri di luar Lisa Vanderpump Restoran ON minggu lepas.

Semasa adegan yang disiarkan pada 2 April episod daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ,Kyle pergi ke rumah Lisa untuk bercakap dengannya tentang drama puppy gate dan artikel yang telah muncul dalam talian mengenainya. Di tengah perbincangan hangat mereka berhubung dakwaan Lisa membocorkan cerita itu, suami Lisa Ken terlibat, jerit pada Kyle kerana tidak menjadi kawan yang baik. Dia kemudiannya akan memintanya meninggalkan rumah mereka selepas Lisa cuba menghalaunya sekali, memberitahunya: 'Selamat tinggal Kyle.'

Kyle membawanya Instagram Cerita pada malam Ahad untuk mempertahankan dirinya di tengah-tengah tindak balas daripada beberapa peminat rancangan itu yang merasakan dia mengejek Ken dan Lisa.

Menurut Kyle, ini adalah percubaannya untuk bergurau selepas beberapa peminat Lisa mula menggunakan hashtag #GoodbyeKyle untuk tweet perkara 'kasar' kepadanya.

“Selepas Ken menjerit kepada saya dan menyuruh saya keluar dari rumahnya, dia menjerit “selamat tinggal Kyle” dengan nada yang sangat agresif. Selepas itu, penyokong LVP menghantar komen kasar kepada saya dengan hashtag #GoodbyeKyle dan menyiarkan meme dengan tema 'Goodbye Kyle',' tulisnya.Kyle menyambung, 'Apabila saya berjalan melepasi SUR dengan rakan-rakan dalam perjalanan ke The Abbey, saya membuat jenaka tentang 'Selamat tinggal Kyle' yang kini terkenal. Ia adalah cara saya untuk terlibat dalam jenaka dan bukannya mengambilnya.'

Kyle juga bercakap dengan mengejutkan laporan yang keluar beberapa hari yang lalu, di mana sumber produksi RHOBH menuduh Kyle dan beberapa rakan pelakonnya 'membuli' Lisa dan cuba mengeluarkannya dari rancangan itu. Menurut Kyle, dia tidak mempunyai keinginan untuk melihat Lisa keluar dari siri Bravo.

“Saya kini telah membaca komen yang mengatakan saya melakukan itu untuk kejam kerana saya mahu Lisa keluar dari rancangan itu. Itu tidak benar sama sekali, 'jelas Kyle. 'Lisa dan saya pernah bertengkar pada masa lalu dan tidak pernah pada bila-bila masa saya mahu melakukan persembahan tanpa Lisa.'

Kyle percaya Lisa dan Ken lebih suka dia membuat jenaka daripada pergaduhan daripada membuat masalah besar terhadap tingkah laku Ken. Dia menambah bahawa dia 'mengambil berat' tentang mereka walaupun semua itu telah berlaku.

“Hujah ini berlaku 7 bulan lalu. Secara peribadi, saya fikir mereka lebih suka saya membuat jenaka mengenainya daripada membuat masalah besar tentang seorang lelaki yang bangun di hadapan saya, 'tulis Kyle. 'Saya tidak mengambil laluan itu dengan sengaja kerana tidak kira apa yang berlaku antara Lisa, Ken dan saya, saya mengambil berat tentang mereka.'

Selepas Kyle mula menerima tindak balas minggu lalu mengenai video 'Selamat tinggal Kyle' yang diambil di hadapan SUR, beberapa rakan pelakonnya, termasuk Erika Jayne dan Tambah Dada , cuba mempertahankannya dengan memulakan cabaran #GoodbyeKyle di media sosial.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh ERIKA JAYNE (@theprettymess)

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh L I S A R I N N A (@lisarinna)

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsdisiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. EST di Bravo.

Kredit Foto: Kathy Hutchins / Shutterstock.com, Milla Cochran/startraksphoto.com