Kyle Richards dan Lisa Vanderpump tidak bercakap antara satu sama lain selama lapan bulan selepas itu mengalami pergaduhan yang tidak kemas di rumah Lisa semasa penggambaran di Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ' musim siaran sekarang.

Beberapa minggu selepas penonton siri itu menyaksikan detik mengejutkan itu dimainkan, Kyle melihat kembali alasan 'mengarut' mereka. persahabatan berakhir dan menyelar Lisa sebagai 'mencabar dan degil' sambil turut membidik suaminya, Ken Todd , untuk tingkah lakunya yang 'menakutkan'. .

'Malangnya, persahabatan kami berakhir pada hari itu,' kata Kyle ORANG pergaduhannya dengan Lisa dan Ken dikampung mawar. “Ia kelihatan sangat bodoh kerana ia tidak perlu sampai ke tahap ini. Saya mahu berterus terang. Kami bercakap mengenainya di kamera. Jadi, jika saya telah menunggu sehingga ia disiarkan, dia akan seperti, ‘Mengapa anda tidak mengatakan sesuatu kepada saya?’ Saya adalah utusan jadi saya mendapat beban daripadanya.”

'Apa yang berlaku di rumah Lisa benar-benar menjengkelkan,' sambungnya.

Kyle dan Lisa menundukkan kepala di rumah Lisa selepas Kyle mendedahkan bahawa mereka bintang bersama yakin Lisa berada di belakang artikel yang bocor di mana Dorit Kemsley berada dituduh meninggalkan anjing dia mengambil anak angkat daripada Vanderpump Dogs. Walaupun Lisa menafikan ada kaitan dengan cerita itu, Kyle terus menyoalnya tentang penglibatannya dan akhirnya, Ken menghalaunya keluar dari rumah mereka .Menurut Kyle, reaksi Lisa terhadap perbualan mereka tentang drama doggy itu 'terlalu dramatik.'

'Dia mempunyai reaksi yang terlalu dramatik, menjerit kepada saya seperti itu. Dia boleh mencabar dan degil,” jelas Kyle.

'Apa yang berlaku di rumah Lisa benar-benar menjengkelkan,' sambung Kyle, sambil menambah bahawa apabila Ken terlibat, 'ia sangat menakutkan. Ia hanya meningkat.”

Kyle seterusnya mengatakan bahawa walaupun dia cuba menghabiskan hidupnya hanya dengan orang yang mengangkatnya dan membuatnya berasa baik, dia ingin berfikir bahawa ada peluang untuk perdamaian antara dia dan Lisa.

'Saya sentiasa mempunyai ruang di hati saya untuk seseorang yang saya sayangi,' tambahnya.

Bagi Lisa, dia baru-baru ini menjelaskan bahawa walaupun dia tidak semestinya menyimpan dendam terhadap Kyle dan rakan pelakonnya, dia mahu memastikan dirinya dilindungi.

'Saya tidak fikir ia menyimpan dendam, saya melihatnya sebagai pengetahuan dan melindungi diri sendiri,' katanya kepada peminat di Twitter beberapa hari lalu.

Tontonan Langsung RHOBH – Ini juga merupakan utas tontonan langsung untuk episod baharu malam ini, jadi jangan ragu untuk mengulas dan bersembang di bawah semasa episod itu disiarkan pada 9/8c malam ini di Bravo TV!

Kredit Foto: AO IMAGES/INFphoto.com, Tony DiMaio/startraksphoto.com