Kyle Richards sedang menanti Suri Rumah Sebenar Beverly Hills dan tertanya-tanya yang boleh dibawa ke persembahan untuk menggantikan Lisa Vanderpump .

Beberapa minggu selepas Lisa mengumumkan dia meninggalkan persembahan , Kyle, yang bertelagah Erika Jayne semasa episod baharu Selasa, menghadiri acara menghormati anak saudaranya Paris Hilton Perkongsian dengan The Glam App. Semasa di sana, dia membuang nama bakal ahli pelakon sebelum mengakui dia masih mempunyai harapan untuk perdamaian masa depan dengan Lisa.

'Kami telah berkhayal dan bercakap tentang perkara,' kata Kyle Kami Mingguan pada hari Rabu. “Orang selalu bertanya. saya akan berkata Chrissy Teigen , tetapi saya tahu dia tidak akan melakukannya, jadi saya perlu memikirkan orang lain sekarang, kerana saya tahu dia tidak akan melakukannya.”

Menurut Kyle, dia dan rakan pelakonnya membuat penggambaran '21 episod' tanpa Lisa selepas mereka kejatuhan dramatik pada awal musim ini .

'Kami mempunyai 21 episod tanpa dia jadi, maksud saya ia berbeza, tetapi anda tahu, persembahan itu berjalan dengan baik. Jadi, anda tahu ia menarik,” jelasnya. 'Dan ada banyak perkara yang berlaku dengan semua wanita. Saya merinduinya sebagai pelakon, dan rakan, tetapi persembahan itu berjalan dengan baik.”Walaupun Kyle tidak mempunyai hubungan baik dengan Lisa selama beberapa bulan, dia 'ingin berfikir' mereka akan menghidupkan semula persahabatan mereka suatu hari nanti.

'Saya pasti suatu hari nanti ia akan baik-baik saja,' katanya.

Untuk pertengkarannya dengan Erika baru-baru ini , ketegangan antara Kyle dan pelakon bersamanya telah 'meledak'.

'Mereka berada di tempat yang lebih baik sekarang,' jelas seorang rakan kepada Kehidupan Hollywood . “Wanita-wanita itu mempunyai perbualan yang terbuka, jujur ​​dan menyuarakan perkara kerana mereka semua benar-benar mengambil berat antara satu sama lain dan adalah penting bagi mereka untuk membaiki persahabatan mereka. Perasaan Erika benar-benar terluka selepas memikirkan bahawa dia diserang dan komen Kyle tentang mood buruknya, tetapi banyak masa telah berlalu sejak episod itu disiarkan dan wanita kini lebih rapat berbanding sebelum ini.'

Selepas rancangan malam Selasa, Kyle mengesahkan di Twitter bahawa dia kembali berbaik-baik dengan Erika.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Tinseltown/Shutterstock.com, Vince Flores/startraksphoto.com