mempunyai Suri Rumah Sebenar Beverly Hills peminat akhirnya sampai penghujung Puppy Gate ?

Semasa temu bual hujung minggu lalu di New York City, Kyle Richards mengesahkan dia dan rakan pelakonnya 'cukup lama' drama doggy dan bersedia untuk beralih kepada 'masalah lain' semasa musim kesembilan diteruskan.

'Sudah tentu, topik itu akan muncul di sana sini, tetapi kita beralih kepada masalah lain,' Kyle mendedahkan kepada Kesibukan . “Terdapat juga banyak keseronokan dengan perjalanan dan gaya hidup. Provence [Perancis] akan menjadi perjalanan yang indah, walaupun, sudah tentu, perjalanan yang gila sekali lagi.”

Antara perkara gila yang dia dan rakan pelakonnya terlibat adalah sesuatu yang Kyle percaya boleh memalukan empat anak perempuannya.

'Ada sesuatu yang akan datang yang sebenarnya saya gementar,' usiknya. 'Saya rasa saya akan menghantar mereka pergi bercuti pada minggu episod itu disiarkan.'Selain masa yang menyeronokkan, Kyle juga mengalami banyak drama semasa musim kesembilan, sebahagian daripadanya terlibat kawan lamanya, Camille Grammer .

“Ada beberapa insiden dengan Camille. Dia pasti memberi saya getaran Camille Musim 1,' akui Kyle.

Awal bulan ini, selepas bertelagah dengan Lisa Vanderpump disebabkan komen yang dibuatnya tentang giginya, Camille memberitahu peminat dan pengikutnya di Twitter bahawa dia merancang untuk 'lulus' dalam penggambaran , sama seperti beberapa khabar angin telah mencadangkan Lisa akan melakukannya .

'Mungkin ada beberapa tidak hadir, secara jujur,' kata Kyle. “Tiada siapa yang mahu pergi. Saya fikir ia akan menjadi sangat buruk. Maksud saya tidak baik untuk pelakon.”

Walaupun mungkin ada yang tidak hadir, Kyle berikrar akan ada drama tidak kira apa pun.

'Sudah cukup untuk situasi lain yang walaupun sesetengah orang tidak muncul, masih banyak yang perlu dibincangkan. Ia tidak akan menyeronokkan sama ada,' jelasnya, sambil menambah bahawa pertemuan semula 'sentiasa mengerikan.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com, DFree/Shutterstock.com