Kyle Richards mungkin disekat daripada menghubungi Lisa Vanderpump pada masa ini tetapi pada minggu-minggu selepas mereka luahan dramatik pada skrin pada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , Kyle cuba menghubungi bekas rakannya beberapa kali.

Semasa temu bual mengenai episod terbaru Hanya Sip , Kyle mendedahkan bahawa selepas pergaduhan jahatnya dengan Lisa dan Ken Todd beberapa bulan yang lalu, dia sebenarnya menghantar mesej bersama bintangnya beberapa hari kemudian dan sekali lagi beberapa minggu selepas itu.

'Ya, kerana hari lahirnya seperti dua atau tiga hari kemudian,' Kyle berkata . “Jadi, saya menghantar teks kepadanya dengan mengatakan, ‘Saya minta maaf kerana semua ini berlaku dan saya harap anda mempunyai hari lahir yang indah.’ Jangkrik. Tiada apa-apa, walaupun kriket.”

Kyle juga mendedahkan dia menghubungi Lisa sekali lagi baru-baru ini.

'Kemudian saya menghubunginya mengenai mandi Camille kerana itu juga pada bulan September dan sekali lagi, cengkerik. Tetapi kedua-dua mereka telah dihantar, kerana ia berkata dihantar, 'sambungnya. “Sekarang, saya telah disekat dan ia tidak mengatakan dihantar, kerana saya menghubunginya sekali lagi baru-baru ini untuk mengucapkan tahniah atas pembukaan Vanderpump Lounge di Las Vegas. Yang itu tidak mengatakan dihantar jadi sekarang saya tahu bahawa saya telah disekat. Sebelum ini dia hanya mengatakan saya disekat tetapi saya sebenarnya tidak.'Menurut Kyle, dia drama dengan Lisa sangat sengit kerana Lisa berasa 'dihinakan' olehnya.

'Lisa seorang yang sangat sombong dan niat saya bukan untuk mengaibkannya,' tegas Kyle. 'Niat saya adalah untuk jujur ​​dan memberitahunya apa yang berlaku di kamera, supaya dia tidak terkejut dalam tempoh enam bulan apabila dia melihat rancangan itu.'

Walaupun Kyle dan Lisa ada telah berjauhan selama beberapa bulan , Kyle pasti suka mendamaikan persahabatan mereka dan bergerak ke hadapan daripada pertikaian mereka mengenai Puppy Gate.

'Saya tidak dapat mendengar ini selama bertahun-tahun. Saya tidak boleh melakukannya. Saya berkata apa yang saya rasa kebenaran saya. Saya mengambil berat tentang [Lisa] pula. Jika [Lisa] mahu bergerak ke hadapan, saya gembira,” jelasnya.

Dalam lainSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsberita, Kami Mingguan beberapa hari lalu mendedahkan bahawa wanita itu bersedia untuk bersatu semula pada 5 Jun untuk penggambaran perjumpaan semula musim sembilan. Walau bagaimanapun, apabila ia datang kepada Penampilan Lisa di rakaman itu , sukar untuk dikatakan sama ada dia akan berada di sana atau tidak dan pada bulan Mac, dia mengakui dia tidak pasti.

'Saya tidak tahu bagaimana penonton akan bertindak balas,' katanya kepada majalah itu pada masa itu. “Hidup saya agak penuh. Saya tidak boleh benar-benar berurusan dengan minutia.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Foto Kredit: Bravo TV