Kredit: Cindy Ord/Bravo

Kyle Richards mempunyai lebih daripada beberapa detik yang dikesali daripada 12 musimnya Suri Rumah Sebenar Beverly Hills . Tetapi pada hari Jumaat ' Keseronokan di Beverly Hills ” panel di BravoCon , dia menjelaskan detik musim 12 yang dia ingin tidak disiarkan.

Di tengah-tengah penuh drama perjumpaan tiga bahagian , Kyle berkongsi perkara yang dia ingin ambil semula Tambah Dada membuka tentang 'tahun paling kasar dalam hidupnya' dan Erika Jayne berkata bahawa apabila ia datang kepada beliau berterusan saga undang-undang , dia akhirnya 'menang' beberapa pertempurannya .

'Banyak perkara,' jawab Kyle apabila ditanya tentang perkara yang dia harap tidak dilihatRHOBAoleh hos panel Brad Goreski . “Saya boleh kembali ke [ Garcelle Beauvais ] hari lahir. Saya terlalu dilayan . Saya fikir juga.. banyak yang hilang, terutamanya [dalam] persahabatan. Mereka tidak selalu menyerlahkan keseronokan dan perkara baik anda.”

Dan selepas mengakui bahawa musim 12 adalah 'kasar', memberikan anggukan kepada ibunya Lois Rinna 's kematian November lalu , Lisa berkata, 'Ia mungkin tahun paling sukar dalam hidup saya.'

“Dulu saya kata menjadi sinetron lebih sukar daripada menjadi suri rumah, tetapi lebih sukar menjadi suri rumah, jauh lebih sukar. Dan saya pernah menangis sendiri setiap malam ketika saya membuat sabun kerana kami akan mempunyai 40 muka surat dialog setiap malam selepas bekerja,” kongsinya. 'Saya tidak banyak menangis di atasSuri rumahpada waktu malam, tetapi ia jauh lebih sukar kerana ia nyata. Dan ini adalah orang yang saya ambil berat, dan kami menghadapi konflik yang tidak kami rancang, kami tidak fikir akan berlaku, dan ia sangat, sangat sukar.'Musim 12 amat sukar untuk Lisa kerana dia bergelut dengan kesedihan . Malah, selepas memberitahu penonton BravoCon, 'Saya sangat bertuah kerana dia adalah ibu saya dan saya berasal dari dia,' Lisa mengakui dia pernah menjadi seorang ibu. kacau di media sosial dalam beberapa bulan kebelakangan ini.

'Saya adalah musuh terburuk saya sendiri,' katanya. 'Saya akan mengatakan bahawa itu adalah cara saya bertindak balas terhadap segala-galanya tahun ini, dan saya tidak akan mengesyorkannya. Saya akan mengesyorkan pergi ke ahli terapi.”

Apabila soalan berpindah kepada Erika, dia menawarkan kemas kini tentang drama undang-undang dia .

'Ia tidak pernah benar-benar berhenti kerana kegawatan dalam hidup saya semakin berat ... [Tetapi] saya menang,' kongsinya. “Saya melakukannya dengan sangat baik, dan saya sangat gembira tentang itu kerana apabila semua ini bermula, yang saya minta hanyalah masa … Jadi dua tahun lagi, kami melakukan perkara yang hebat, dan saya bersyukur kerana itu. Saya mempunyai lebih banyak perkara untuk pergi, tetapi saya berada di tempat yang lebih baik.'

Erika juga berkata, “Suri rumahtelah menghubungi saya, dan saya sangat berterima kasih untuk itu.'

Untuk Sutton Strarke , dia berkata saat paling sukarnya musim 12 ialah serangan lisan yang kejam dia bertahan di Aspen, yang kebanyakannya datang dari ihsan Diana Jenkins .

'Malam Aspen adalah yang paling sukar untuk saya tonton kerana banyak lagi yang telah berlaku sebelum perkataan c dilemparkan kepada saya... Dan saya melihat cangkang diri saya sendiri,' kongsinya. 'Saya sangat patah, dan saya benar-benar penat dipukul, dan saya melihat wajah saya di televisyen tidak melihat diri saya sendiri ... Tetapi saya akan katakan ini, saya keluar dari musim ini dengan lebih kuat daripada sebelumnya.'

'Jadi anda semua boleh cuba untuk mengalahkan saya sekali lagi, saya tidak kisah kerana saya hanya akan bangun semula,' tambahnya.

Juga, semasa panel, Erika berkata demikian musim 12 adalah sedikit lebih baik untuknya daripada musim 11 .

'Tahun lepas seperti pergi ke hukuman mati, jadi tahun ini, maksud saya, saya terselamat,' dia beralasan.

Kemudian, dengan cara yang agak samar-samar, Lisa berkata begitu Kathy Hilton 's kehancuran di Aspen , masih banyak lagi yang perlu didedahkan.

'Saya tidak fikir keseluruhan cerita telah diberitahu lagi,' dia mengusik.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion bersambung dengan bahagian dua Rabu depan, 19 Oktober, di 8/7c di Bravo.