Kyle Richards dan rakan lakonnya sedang menuju ke episod yang kelihatan sangat dramatik Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Menjelang persembahan malam ini, yang menampilkan Erika Jayne berdepan dengan pelakon tentang dakwaan buli mereka, Kyle Richards menggunakan Twitter, di mana dia mengaku agak mabuk semasa penggambaran. Dia juga mengusik peminat tentang keseronokan, dan ketegangan, yang akan datang.

'Saya akhirnya menonton episod malam esok. Saya telah melakukannya selama 9 musim tanpa 'terlalu banyak' ini. Rasa wain sepanjang hari & kemudian minum kembali di chateau … bukan kombo yang bagus. Terdapat BANYAK ketawa walaupun. Sudah tentu tidak semua ketawa,' Kyle tweet, menambah hashtag rancangan itu.

Dalam intipan yang dikeluarkan oleh Bravo, Kyle dan Teddi Mellencamp dilihat sedang berbincang Tambah Dada 's nyanyian Erika , yang mereka telah lakukan selama berminggu-minggu. Erika memberitahu wanita bahawa dia telah selesai mendengarnya.

'Saya tidak faham mengapa kamu mahu saya merasakan cara tertentu tentang perkara ini,' kata Erika. 'Saya baik.'

Semasa episod rancangan minggu lalu, Lisa berhadapan Kim Richards tentang pertelingkahan mereka selama bertahun-tahun semasa berpakaian seperti Erika di pesta Halloween untuk anak perempuan Kyle. Walau bagaimanapun, kerana dia berbuat demikian semasa dia menyalurkan Erika, ramai pelakon bersamanya telah bersikap kritis dan percaya Erika sepatutnya begitu.

Selepas Dorit Kemsley mengatakan bahawa Kyle, dan orang lain, 'sangat mabuk raja', beberapa wanita meninggalkan meja. Kyle dan Lisa ditinggalkan bersendirian untuk membincangkan kekecewaan Erika.

'Saya rasa dia berada dalam mood yang tidak baik dengan kami...sepanjang masa,' kata Kyle.

Menurut Lisa, dia tidak menggunakan Erika untuk berhadapan dengan Kim. Sebaliknya, dia hanya memilih untuk mengungkit drama silam mereka pada malam yang dia berwatak sepanjang malam. Bagaimanapun, Lisa tidak faham mengapa isu itu masih timbul.

'Bukankah kita telah menyelesaikan ini di restoran pada malam yang lain? Kenapa perkara ini timbul lagi?” dia tertanya-tanya dalam pengakuan pelakon.

Bagi Dorit, dia mencadangkan Kyle dan Teddi adalah orang yang mendorong perkara itu kepada Erika. “Cukup-cukup!” dia berkata dalam pengakuannya sendiri.

Dalam intipan lain, Kyle dilihat melakukan tanggapan terbaiknya terhadap Erika dengan berkata, 'Kami baik,' sambil melihat Erika yang kesal. Pada sebelah petang, Kyle dan Teddi bersemuka dengan Erika dan mencadangkan dia tidak menikmati perjalanan gadis mereka. Erika berkata dia berasa 'dibuli' oleh wanita itu.

“Saya berasa sedikit dibuli sekarang. Korang nak mengada-ngada? Baik. Teruskan,” jeritnya sambil menyerbu pergi.

Tontonan Langsung RHOBH – Ini juga merupakan utas tontonan langsung untuk episod baharu malam ini, jadi jangan ragu untuk mengulas dan bersembang di bawah semasa episod itu disiarkan pada 9/8c malam ini di Bravo TV! Klip pratonton ada di bawah.

Foto Kredit: Vince Flores/startraksphoto.com