Kyle Richards mahu 'hidup dengan aman' mengikut apa yang dikatakannya Rakaman perjumpaan 'paling teruk'. dalam sejarah Suri Rumah Sebenar Beverly Hills . Tetapi adakah itu bermakna dia selesai dengan persembahan ?

Seperti dia terus bertelagah dengan kakaknya, Kathy Hilton , WHO Tambah Dada membuat letupan atas apa yang dia dakwa sebagai gila kata-kata kejam terhadap Kyle di Aspen, Kyle membincangkan masa depannya di rancangan itu sambil mendedahkan kali terakhir dia melihat Lisa dan Erika Jayne , yang publisiti dia tuntutan bertanggungjawab untuk cerita tentang kehancuran Kathy dalam Aspen yang dibocorkan kepada akhbar, dan berkongsi dua rakan pelakon yang berpotensi dia tebus di perjumpaan semula .

'Saya mahu hidup dengan aman,' kata Kyle Hiburan Malam ini pada 9 Oktober. “Kehidupan saya di luar kamera, saya sangat gembira. Saya mendapati diri saya berkata, 'Apa yang saya lakukan? Saya mahu hidup dengan aman.' Tetapi apa yang orang tidak benar-benar sedar, saya fikir, kerana ia tidak selalu ditangkap, atau ia, tetapi ia tidak ditunjukkan, kami juga mempunyai banyak keseronokan bersama, dan kami melakukan banyak perkara. perkara yang hebat.”

“Krew dan orang di belakang tabir, penerbit dan semua orang, mereka menjadi keluarga anda, selepas bertahun-tahun ini. Ia benar-benar terjalin dalam hidup saya sekarang, 'sambungnya. “Ia akan menjadi sangat pelik untuk tidak melakukannya selepas bertahun-tahun. Sejak 13 tahun saya memulakan persembahan ini tetapi jelas sekali, akan tiba masanya, apabila tiba masanya untuk saya menggantung berlian saya suatu hari nanti. Saya tidak tahu bila masa itu lagi, tetapi kita akan lihat.'

Menurut Kyle,RHOBApenonton mungkin tidak menyedari betapa dia konflik dengan keluarganya mempengaruhi dia.“Saya cuba untuk tidak memikirkannya dan menguburkannya juga. Sangat menyakitkan untuk melihat perkara ini dimainkan di depan kamera di mata umum dan saya tahu ia akan menjadi hari yang sukar, tetapi itu adalah pertemuan semula yang paling teruk dalam 12 tahun pastinya,” akuinya.

Dalam intipan sekilas, Kyle dilihat menangis dan meminta Andy Cohen benarkan dia meninggalkan set kerana dia rosak di atasnya ketegangan keluarga dengan Kathy.

'Perkara mungkin lebih baik,' kata Kyle mengenai kedudukan mereka berdua hari ini. “Dan saya mempunyai harapan yang tinggi bahawa kita akan berusaha melalui perkara seperti yang kita ada pada masa lalu kita adalah darah. Kami adik-beradik, dan keluarga kadangkala menjadi rumit.”

Selain dia hubungan dengan Kathy Kerana tegang, Kyle mencadangkan agar persahabatannya dengan ramai rakan pelakonnya yang lain juga tidak berada di tempat yang bagus, menjelaskan bahawa 'semuanya hampir sama seperti semasa perjumpaan semula.'

'Saya tidak melihat sesiapa pun sejak akhir musim sebenarnya,' Kyle berkongsi, mengesahkan dia tidak melihat Erika atau Lisa sejak episod telah difilemkan pada bulan Februari (selain itu, sudah tentu, dari rakaman perjumpaan September).

'Musim ini sukar, pertemuan semula adalah sukar,' katanya. 'Saya tidak meninggalkan sana dengan sebarang resolusi atau berasa lebih baik, hanya beberapa perkara.'

Seperti yang dijelaskan oleh Kyle, dia dapat menyelesaikan masalah dengan dua perkara tertentuRHOBArakan pelakon.

“Saya bercakap melalui beberapa perkara dengan [ Sutton Strarke ] dan [ Garcelle Beauvais ], yang saya fikir saya rasa lebih baik,' dedahnya, 'tetapi perkara lain ... saya pergi ke sana dengan rasa lebih teruk.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion bersambung dengan bahagian dua pada hari Rabu, 19 Oktober, di 8/7c di Bravo.