Lisa Vanderpump Enggan Bergambar dengan Bintang Bersama RHOBH, Kyle Richards pada

Kyle Richards baru-baru ini bercakap tentang musim kesembilan yang akan datang Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Sama seperti treler yang mengejutkan untuk episod baru dikeluarkan, Kyle bercakap tentang 'pembohongan' yang dia alami semasa penggambaran dan menanganinya pulangan yang tidak dijangka bekas bintang bersamanya Brandi Glanville .

Mula-mula, Kyle ditanya siapa pembohong terbesar dari RHOBH.

“Ia bergantung pada musim. Terdapat beberapa [pembohong], 'jelas Kyle semasa penampilannya di Bravo TV Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung Cuti OG istimewa. 'Seluruh musim ini pada dasarnya adalah pembohongan.'

'Nah, terdapat banyak pembohongan yang berlaku musim ini,' tambahnya.Mengenai kepulangan Brandi, Kyle tidak mempunyai banyak perkara untuk diperkatakan .

“Ya Tuhanku!” dia menjawab. 'Nah, dia tidak dapat diramalkan jadi anda tidak tahu apa yang akan berlaku.'

Pada masa ini tidak diketahui siapa yang dimaksudkan oleh Kyle mengenai kenyataan 'pembohongan' tetapi seperti yang dilaporkan, Kyle dan Lisa Vanderpump sedang terlibat dalam a perselisihan yang jahat yang bermula semasa penggambaran pada musim baharu.

Dalam lainSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsberita, laporan baru-baru ini mendedahkan Lisa terpaksa di-photoshop ke dalam gambar pelakon musim sembilan selepas itu enggan mengambil bahagian dalam sesi pemotretan bersama bintang-bintangnya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Reality Blurb (@realityblurb) pada 20 Dis 2018 jam 3:11 petang PST


'Lisa merakam fotonya secara berasingan selepas wanita lain merakam foto mereka supaya mereka memfotonya,' jelas sumber yang rapat dengan Lisa kepada Kehidupan Hollywood . “Dia melakukannya pada hari yang sama ketika ituPeraturan Vanderpumpgambar pelakon telah diambil. Banyak pergaduhan masih segar dan Lisa tidak dapat membayangkan perlu mengambil gambar dengan wanita lain.”

'Wanita-wanita lain berharap Lisa akan menyertainya, tetapi akhirnya, Lisa meminta Bravo membenarkannya mengambil gambarnya secara berasingan dan mereka membenarkannya berbuat demikian,' tambah orang dalam itu.

Seperti yang mungkin diingati oleh peminat, Tambah Dada dan Erika Girardi muncul dalam sebuah video Instagram memanggil Lisa V. untuk enggan keluar o f bilik persalinannya untuk mengambil gambar dengan pelakon pada bulan September.

Beberapa bulan kemudian, Kyle bercakap tentang harapannya untuk a perdamaian masa depan dengan Lisa .

'Saya tidak mahu melihat dia pergi. Saya rasa kita boleh mengatasi apa sahaja,” kata Kyle kepada outlet itu pada November. 'Kami mengambil berat tentang satu sama lain, kami adalah kawan. Saya tidak fikir mana-mana hubungan tidak boleh diperbaiki dalam hidup. Sentiasa ada pembaikan — Bilik untuk dibaiki.”

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillstayangan perdana musim sembilan di Bravo TV pada hari Selasa, 12 Februari jam 9 malam.

Kredit Foto: Startraksphoto.com, Michael Simon/startraksphoto.com