Lisa Vanderpump mendakwa dia tidak menonton Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , tetapi Kyle Richards tidak percaya dia jujur.

Semasa episod malam tadi Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung , Kyle dan Denise Richards berkongsi pendapat mereka tentang dakwaan Lisa dan mengakui bahawa mereka tidak yakin Lisa benar-benar mengabaikan episod baharu musim sembilan.

“Dia tweet tentang semua episod… Dia dan [ Charlie Sheen ] sedang menonton bersama,” Kyle disyaki .

'Walaupun mereka berpura-pura seperti tidak,' tambah Denise.

Apabila seorang pemanggil menelefon untuk bertanya kepada Kyle sama ada dia dan Lisa Vanderpump masih akan berkawan jika dia tidak melibatkan dirinya drama Puppy Gate dalam siri itu, Kyle berkata dia percaya hubungannya dengan Lisa akan tetap utuh. Tetapi dia menambah bahawa dia tidak menyesal komen yang dia buat pada rancangan itu .“Kami sepatutnya jujur ​​dan mempunyai pendapat dan saya rasa saya terpaksa berterus terang pada masa itu. Dan walaupun saya dan Lisa mengenali antara satu sama lain paling lama dan rapat, saya berkawan dengan semua wanita ini dan menghormati mereka semua jadi saya rasa saya mempunyai kewajipan untuk berterus terang,” jelas Kyle.

'Apa yang saya tahu adalah saya jujur ​​​​dengannya apabila saya pergi ke rumahnya tetapi selain itu, saya tidak pernah berkata kasar tentang Lisa dalam akhbar, dalam temu bual saya,' sambungnya. 'Saya tidak mempunyai apa-apa selain menghormatinya dan saya mengambil berat tentangnya tetapi saya jujur ​​​​tentang saat itu.'

Kemudian pada waktu petang, semasaTonton What Happs Live: After Show, Kyle mendedahkan pemikirannya kemungkinan kakaknya , Kathy Hilton , menyertaiSuri Rumah Sebenar Beverly Hillspelakon. Andy baru-baru ini menafikan khabar angin tersebut dalam rancangan radionya.

'Saya akan gembira jika kakak saya... Saya mempunyai seorang adik perempuan, mengapa tidak mempunyai seorang lagi adik perempuan?' Kyle tertanya-tanya . 'Adik saya Kathy sebenarnya, orang tidak tahu ini, dia antara orang yang paling kelakar di sana. Dia seorang pelawak praktikal dan dia sangat, sangat lucu. Saya rasa dia sebenarnya 'suri rumah' yang hebat.'

Akhirnya, Kyle juga menangani adegan makan malam dramatik dari episod malam tadi RHOBH, yang berlangsung semasa lawatan pelakon ke Perancis. Dalam tempat kejadian, Kyle dan Teddi Mellencamp memanggil Tambah Dada untuk dia komen kepada Kim Richards. Mereka juga tertanya-tanya mengapa Erika Jayne tidak tersinggung kerana Rinna menggunakan perkataan 'c*nty' semasa berpakaian seperti Erika untuk Halloween. Erika akhirnya menutup Kyle dan Teddi. Selepas tinjauan pendapat WWHL menunjukkan bahawa lebih 80% penonton memihak kepada Rinna dan Erika, Kyle membincangkan drama itu.

'Tidak, kerana kami benar-benar menjengkelkan,' kata Kyle apabila ditanya sama ada dia terkejut dengan nombor undian. “Kami benar-benar menjengkelkan. Seperti yang saya katakan, saya fikir saya sedang memikirkan keseluruhan Rinna dengan kakak saya Kim. Dan saya fikir ia agak pelik bahawa dia bersikap agresif dan Erika tidak begitu. Tetapi saya faham ia tidak menyinggung perasaan Erika. Dalam menonton itu, saya melihat apa yang mereka maksudkan 100%. Saya seperti diam, Kyle.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: AO IMAGES/INFphoto.com, Startraksphoto, Shutterstock