Kredit: MEGA

Lala Kent sedang menembak balik Scheana Shay atas dakwaan kawan buruknya.

Selepas mendengar dia Peraturan Vanderpump bintang bersama telah menuduhnya gagal memeriksanya selepas itu keguguran Junnya , Lala mengambil kisah Instagramnya, di mana dia menolak dakwaan Scheana sebelum menyasarkan tingkah laku Teman lelaki Scheana , Brock Davies , dan bergurau di Scheana's kegagalan perhubungan .

'Dalam fikirannya begitulah ia berlaku,' tulis Lala tentang perasaan Scheana. 'Dia lebih suka memberi tumpuan kepada saya 'tidak berada di sana untuknya' daripada fakta [Brock] berkata dia bekerja, mematikan telefonnya, dan pergi bermain golf pada hari itu. Pelik bagaimana itu hanya berkaca-kaca.”

Scheana ada menyebut bahawa dia telah ditinggalkan keseorangan padanya Rumah percutian Palm Springs selepas kegugurannya, tetapi dia mencadangkan dia dan Brock hanya menangani kehilangan itu secara berbeza.

'Inilah sebabnya mengapa hubungannya sentiasa menjadi kemalangan kereta api yang menjadikan TV epik,' sambung Lala.Mengenai cadangan Scheana bahawa Lala gagal berada di sana untuknya kerana dia mempunyai rancangan dengannya Megan Fox dan Senapang Mesin Kelly , Lala memberitahu peminat dan pengikutnya bahawa Scheana tidak berbeza dalam soal selebriti.

“Dia mendakwa saya memilih selebriti berbanding dia. Gadis, bukankah anda hanya mengambil kesempatan daripada memukul [ John Mayer ] 100 tahun yang lalu?” dia bertanya, mengangguk kepada komen Scheana baru-baru ini mengenai interaksi masa lalunya dengan penyanyi itu.

Menurut Lala, Scheana mempunyai tabiat 'membuat segala-galanya tentang dirinya' dan mempunyai jangkaan untuk rakan-rakannya.

“Kami biasanya selalu gagal [memenuhi jangkaannya] dan dia kecewa. Itulah sebabnya dia mempunyai kawan baik baru setiap hari. Kami tidak boleh bersaing,” jelas Lala.

Lala juga berkata bahawa Scheana tidak pernah menyuruhnya datang. Malah, Scheana didakwa memberitahu Lala dia hanya mahu tidur.

'Apabila dia memberitahu saya dia benar-benar kecewa dengan Brock dan hanya mahu tidur, saya tidak tahu itu bermakna, 'Datang sekarang,'' ingat Lala, sambil menambah bahawa dia tidak percaya dia berbelanja begitu banyak masa pada dramanya dengan Scheana apabila mereka berdua 'tidak membuat penggambaran' dan dia 'tidak mendapat bayaran'.

Peraturan Vanderpump Lala Kent Bertepuk Tangan Pada Dakwaan Scheana Shay sebagai Rakan Jahat

Semasa episod minggu lepas podcast Scheana,Scheananigans, Scheana mengesahkan dia tidak dijemput ke Lala dan Randall Emmett 's pesta mendedahkan jantina awal bulan ini sebelum menuduh Lala gagal berada di sana untuknya semasa salah satu momen terendahnya.

“Dia mendengar suara saya yang ketakutan dan panik. Saya menjerit sekuat hati. Saya hancur. Dan dia seperti, 'Saya tidak suka itu. Saya tidak suka itu.’ Dan saya seperti, ‘Saya juga tidak suka itu. Dan saya tidak suka bersendirian jadi bolehkah awak datang?’ Dan dia hanya seperti, ‘Saya akan pergi makan malam,’” kongsi Scheana. “Saya perlukan dia dan dia tiada kerana dia makan malam bersama selebriti. Ia hanya menunjukkan keutamaannya.”

Tiada perkataan lagi jika dan bilaPeraturan Vanderpumpakan memulakan penggambaran musim kesembilan.