Kredit: Cindy Ord/Bravo

Lala Kent tidak berpuas hati dengan siaran media sosial Scheana Shay dan Rachel Leviss dibuat di tengah-tengah penggambaran galeri untuk Peraturan Vanderpump musim 10 awal bulan ini.

Selepas menyatakan bahawa penggambaran itu “memang menakjubkan,” Lala berkata dia tidak menghargai keputusan rakan pelakonnya untuk memberikan peminat dan pengikut mereka meninjau penggambaran itu di Instagram, dengan menyatakan bahawa penerbit siri realiti Bravo meminta penggambaran itu disimpan di bawah membungkus dan mengesahkan dia tidak memberi kebenaran kepada Raquel untuk menyiarkan video konfrontasi pura-pura mereka.

“Saya agak marah kerana nombor satu, jika anda bekerja dalam industri ini, anda sepatutnya tahu perkara ini, tetapi sesetengah orang seperti saya rasa, saya tidak tahu apa yang tidak menembak, tetapi pada helaian panggilan kami, ia berkata, 'Anda dialu-alukan untuk menyiarkan di bilik glam, apabila anda berada di set dalam penampilan anda, tiada media sosial,'' jelas Lala padaBerikan Mereka Lala, per berat . 'Gadis rambut Raquel dan Raquel menyiarkan penampilan penuh pada set apa yang kami lakukan, dan Scheana menyiarkan foto dia, Ariana, dan Raquel dalam penampilan mereka. Saya seperti anda semua, sila berhenti. Tolong berhenti.”

SebagaiPeraturan Pampeminat mungkin pernah melihat, Raquel dan pendandan rambutnya berkongsi video bersama di laman Instagram mereka di mana satu siri klip memaparkan Raquel di musim 10 menembak dengan rakan pelakonnya, termasuk Lala, yang dia berpura-pura menjerit sambil berdiri dalam pakaian mereka.

“Hari yang menyeronokkan bersiap sedia untuk Musim 10 [Peraturan Vanderpump] dengan seluruh pelakon! Ini hanya mengintip hari tanpa menunjukkan terlalu banyak kepada anda!” baca kapsyen mereka, sebahagiannya.Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Barb (@barbdoeshair)

Sementara itu, di laman Instagram Scheana, dia menyiarkan imej dirinya bergambar dalam gaun bertali merah jambu sebagai Ariana Madix dan Raquel berdiri di sebelahnya dalam pakaian ungu dan fuchsia, masing-masing.

'Dan kami adalah tiga kawan baik,' tulis Scheana dalam kapsyen fotonya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Scheana (@scheana)

Menurut Lala, dia tidak 'tidak membenci' Scheana dan tidak mempunyai masalah dengan 'gadis rambut Raquel.' Bagaimanapun, dia tidak pernah memberitahu Raquel tidak mengapa untuk menampilkannya dalam video yang dikongsinya dalam talian.

“Ia agak seperti ayuh kawan, datang ke parti. Kami telah melakukan ini banyak kali, 'jelas Lala.

Walaupun Lala tidak mempunyai masalah dengan pendandan rambut Raquel, dia baru-baru ini mengambil isu dengan rakan pelakonnya percintaan yang dikhabarkan dengan Tom Schwartz , mengatakan idea bahawa Raquel bergaul dengan Tom di tengah-tengah perceraiannya daripada sahabatnya, Katie Maloney , membuatkan dia berasa benar-benar 'memalukan'.

Peraturan Vanderpumpmusim 10 dijangka mula disiarkan di Bravo pada awal 2023.