Lala Kent hajat Stassi Schroeder mempunyai peluang untuk menebus dirinya mengikutinya skandal perkauman 2020 .

Semasa penampilan di Heather McDonald Podcast minggu lepas, the Peraturan Vanderpump ahli pelakon memandang ke belakang kepadanya castmate menembak sebelum dihidangkan Jax Taylor masa depan kembali ke televisyen , dia perkahwinan yang akan datang kepada Randall Emmett , dan banyak lagi.

'Saya harap mereka akan menggunakan masa itu sebagai momen yang boleh diajar, dan bukannya membiarkan dia pergi,' akui Lala pada episod 13 Mei. Juicy Scoop .“Saya berharap pada saat itu mereka akan mengambil kamera dan menunjukkan kepada Stassi, yang benar-benar membina empayar ini seperti 'asas' untuk dirinya sendiri, dan bagaimana rasanya perlu membayar untuk semua perkara yang dia katakan dan lakukan dalam dirinya. masa lalu dan pada dasarnya kehilangan segala-galanya.'

Walaupun Stassi dibatalkan dengan cepat selepas menghadapi tuduhan perangai perkauman ke arah Faith Stowers dan komen yang boleh dipersoalkan berkenaan dengan Nazi dan juga #OscarsSoWhite pergerakan, Lala percaya dia mempunyai 'hati yang cantik.'

'Saya tidak fikir dia mempunyai kebencian. Saya fikir dia bercakap perkara bodoh atau mempunyai masa lalunya seperti yang kita semua lakukan,” jelasnya.Jax juga tidak kembali kePeraturan Pam, tetapi walaupun dakwaan pemecatan , dia mendakwa bahawa dia dan isterinya, Brittany Cartwright , mempunyai a projek baru dalam kerja-kerja.

'Saya tidak tahu,' kata Lala selepas Heather menyebut kemungkinan Jax membintangi rancangan HGTV. '[Tetapi] saya fikir dia akan berkembang maju dalam persekitaran itu.'

Meneruskan dirinya sendiri hubungan dengan tunangnya Randall, Lala berkata bahawa semasa dia sebelum ini merasakan bahawa sijil perkahwinan tidak diperlukan , dia mula berubah hati.

“Awak sendirian cakap saya balik. 2022. Ia dihidupkan. Mari kita lakukannya,” katanya kepada Heather selepas pelawak itu membandingkan sijil perkahwinan dengan kontrak lain dan mengingatkannya mengapa ia penting.

Walaupun Lala kini bersedia untuk bergerak ke hadapan dengan rancangan untuk berkata, 'Saya lakukan,' dia mengakui bahawa kehidupan seks dia dan Randall telah menurun sejak ketibaan anak perempuan mereka Ocean pada bulan Mac.

“Pekerjaan bl-w saya telah menurun ke tahap minimum. Randall bertanya kepada saya pada malam yang lain, 'Anda fikir saya boleh mendapatkan pekerjaan yang hebat?' Dan saya seperti, 'Selesai? Tidak.’ Kerana saya belum boleh melakukan hubungan seks,” jelasnya.

Pada bulan-bulan sebelum kelahiran Ocean, Lala telah menyediakannya dengan akaun Instagram. Bagaimanapun, dia menjelaskan bahawa anak perempuannya tidak akan membuat apa-apa wang di platform itu.

“Saya berasa pelik kerana memujuk dia. Apabila saya menyiarkan gambarnya, saya tidak memberikan tanda nama kepadanya. Ayahnya kaya. Dia tidak perlu membuat wang di Instagram, 'kata Lala.

Juga semasa dia berbual dengan Heather, Lala ditanya tentang Suri Rumah Sebenar Atlanta bintang Porsha Williams ' pertunangan baru-baru ini kepada Simon Guobadia , WHO mengumumkan perpecahannya daripada isteri yang berjauhan Falynn Guobadia , yang dipaparkan pada RHOAmusim 13 , hanya beberapa minggu sebelumnya.

'Saya tahu bagaimana keadaannya di mana anda tahu selok-belok bagaimana ia berlaku. Sebagai orang luar, orang seperti, ‘Wh-re,’ ‘Messy,’ ‘Home-Wrecker!’ Dan rasanya tidak enak. Mereka mungkin perlawanan kecil yang dibuat di syurga dan ia adalah angin puyuh dan mereka gembira seperti biasa dan dia tidak perlu menjelaskan dirinya sendiri.'

Peraturan Vanderpump kembali ke Bravo musim gugur ini untuk musim sembilan .

Foto Kredit: Sara De Boer/Jason Mendez/Michael Simon/startraksphoto