Lala Kent sedang berharap Peraturan Vanderpump diperbaharui untuk a musim ke-10 .

Semasa temu bual baru-baru ini, Lala berkata dia tidak sabar untuk menjadi salah seorang daripada lima pelakon yang baru membujang sebelum ini menangani perkongsian berlebihan dia telah dituduh melakukan mengenai belahan dia yang tidak kemas daripada Randall Emmett dan menjelaskan mengapa semua lelaki dia sedang berpacaran terkenal.

Apabila Lala ditanya Akses Hollywood 'sTudung Malam Suri Rumahjika dia dan rakan pelakonnya akan kembali untuk musim baharu, dia menjawab, “Kami harap begitu. Kita berada dalam kegelapan sama seperti orang lain. Pelakon, kami benar-benar mengetahui seperti seminggu, mungkin dua sebelum kami bermula. Mereka seperti, 'Dengan cara ini, kami sedang mengambil kamera.''

Walaupun Lala belum tahu sama ada dia akan kembali atau tidak, dia berkata dia berharap untuk mempamerkan bujang yang baru ditemui bukan sahaja daripada Katie Maloney , Tom Schwartz , James Kennedy , dan Rachel Leviss , tetapi juga dari dirinya.

'Kami mempunyai lima orang yang menceburi kehidupan bujang sepenuhnya, dan saya - Katie tidak pernah bujang dalam rancangan itu, James, Rachel , kami semua. Ia seperti, 'Mari kita muncul.' Saya sudah bersedia. Bawa saya semua lelaki untuk berarak.”Di samping tidak sabar untuk berkongsi kehidupan barunya sebagai ibu tunggalPeraturan Pam, Lala berkata dia juga berharap untuk menulis buku kedua. Dan, semasa dia bergerak ke hadapan dengan projek, dia tidak akan bertangguh.

“Apabila saya 'berkongsi' ... saya dikenali sebagai seorang yang berada di rancangan TV realiti tentang kehidupan saya dan apa yang berlaku di dalamnya, jadi mungkin ada perkara di mana saya, pada masa ini, telah memilih untuk tidak berkongsi dan hanya disimpan sangat permukaan. Tetapi ada banyak perkara yang berlaku di sebalik tabir sehingga apabila tiba masanya, saya benar-benar akan berkongsi setiap butiran. Dan bukan sahaja ia akan menjadi terapeutik untuk saya, ia akan membantu wanita lain. Dan itulah satu-satunya matlamat yang saya ada,” dedah Lala.

Walaupun Lala telah dikritik oleh beberapa orang, termasuk rakannya Bravolebrity, Golnesa “GG” Gharachedaghi , daripada baru-baru ini dibatalkan Shahs of Sunset , kerana terlalu banyak berkata tentang perpisahannya dengan Randall, terutamanya memandangkan mereka anak perempuan berumur satu tahun , Ocean Kent Emmett , akan suatu hari nanti melihat perkara negatif tentang ayahnya, Lala nampaknya tidak menyesal dengan keputusannya untuk mendedahkan Randall penipuannya yang didakwa .

'Saya melihat anak perempuan saya, dan ada kalanya saya melakukan temu bual seperti ini atau ketika perkara pertama berlaku
, dan saya fikir, ‘Adakah saya melakukan ini dengan cara yang betul?’ Dan saya tidak tahu. Saya tidak tahu sama ada saya terlalu berkongsi. Saya tidak tahu sama ada saya tidak cukup berkongsi,” akui Lala, sebelum menjelaskan, “Saya tahu bahawa jika anak perempuan saya melalui situasi yang sama dan dia mengendalikannya seperti yang saya hadapi, saya akan melihatnya. dan saya akan sangat berbangga.”

Semasa episod podcastnya baru-baru ini, Lala mendedahkan bahawa lelaki yang tidak disebutkan namanya yang dilihatnya kini diketahui tetapi menyatakan bahawa dia akan mempertimbangkan untuk berkencan dengan seseorang yang tidak terkenal.

“Saya cuma mahukan lelaki yang baik. Satu-satunya sebab saya mengatakan bahawa mereka dikenali adalah kerana, ia sangat sukar, seperti jika anda meluncur ke dalam DM, jika anda meluncur ke…. seseorang yang tidak menjadi perhatian umum, saya tidak tahu bagaimana untuk mencarinya,” jelasnya. '[Dan] hidup saya bukan peribadi.'

Lala juga mengaku gementar untuk berkencan dengan seseorang yang tidak terkenal kerana bimbang tentang motif mereka.

“Adakah anda sedang mencari kemunculan? Kerana ini adalah penemuan yang paling mudah,” katanya.

Kredit Foto: Shea Flynn/imageSPACE / MEGA