Lala Kent mendakwa peminat 'benar-benar gila' musim ke-10 daripada Peraturan Vanderpump .

Semasa penonton menunggu di tepi tempat duduk mereka untuk pandangan pertama episod baharu, yang dijangka mencatatkan Katie Maloney dan Tom Schwartz 's penceraian , Scheana Shay dan Brock Davies ' perkahwinan, dan Tom percintaan yang dikhabarkan dengan Rachel Leviss , Lala menjelaskan bahawa musim akan datang akan berbaloi untuk menunggu.

'Ia akan menjadi benar-benar gila,' kata Lala ORANG pada 30 September. “Dan tanpa memberi terlalu banyak, saya rasa seperti dengan semua yang berlaku, dan ahli pelakon yang telah keluar , akhirnya kita boleh bertapak semula.”

“Dan dinamik, pertaruhannya jauh lebih tinggi kerana ada orang berkahwin , bercerai, kanak-kanak yang terlibat . Dan kami bukan 23 lagi. Kami tidak akan mengubah keadaan seperti dulu,' sambungnya.

Menurut Lala, dia pernah berfikir bahawa dia dan diaPeraturan Pamrakan pelakon adalah 'sangat berdaya tahan'. Tetapi selepas penggambaran musim 10, dia percaya mereka mungkin tidak dapat kembali daripada tingkah laku ahli pelakon tertentu .'Perkara musim ini, saya tidak fikir kami akan kembali,' akuinya. “Ia adalah tahun jambatan terbakar. Dan itu membuatkan saya sangat sedih kerana banyak aksi orang musim ini, saya benar-benar tidak tahu bahawa kami akan dapat kembali daripada mereka.”

Ia akan 'sukar untuk hidup semula kerana ia adalah kehidupan sebenar kita,' katanya.

masih, walaupun ditimpa kesusahan dia dan rakan pelakonnya dilaporkan berdepan di tengah-tengah produksi, Lala menaruh harapan tinggi untuk reaksi penonton terhadap episod baharu itu.

'Saya teruja untuk orang ramai melihat musim ini,' katanya.

SebagaiPeraturan Pampeminat akan ingat, siri itu diperbaharui pada bulan Mei — hanya dua bulan selepas Katie dan Tom mengesahkan perpisahan mereka dan lima bulan sebelum Tom pertama kali dikaitkan dengan Raquel .

Mengenai kejadian dalam hidup Lala sendiri, dia mengesahkan bulan lalu itu anak perempuannya , satu tahun Ocean Kent Emmett , akan tidak ditonjolkan pada musim baru. Dan beberapa hari kemudian, bekas tunangnya, Randall Emmett , bapa kanak-kanak itu, berkongsi dengan Realiti Blurb bahawa dia telah memutuskan untuk jauhkan dia dari kamera .

'Randall merasakan menjadi jalan cerita dalam rancangan realiti bukanlah untuk kepentingan terbaik anaknya dan terus mengutamakan kesejahteraan dan privasinya,' wakilnya memberitahu kami dalam satu kenyataan.

Peraturan Vanderpump musim 10 berbalut pengeluaran pada bulan September dan dijangka ditayangkan di Bravo pada lewat tahun ini atau awal tahun depan.