Kredit: Vince Flores/Startraksphoto

Lala Kent sedang menjelaskan mengapa dia bersetuju untuk menjadi sebahagian daripada Peraturan Vanderpump pakatan kehamilan.

Semasa temu bual baharu, Lala berkongsi pemikirannya untuk hamil dengan rakan pelakonnya sebelum bercakap tentang keraguannya untuk menyertai semula ahli pelakonnya untuk musim kesembilan, berkongsi nama 'melampaui sempurna' untuk bayi perempuannya, dan mendedahkan pelakon itu Megan Fox telah menawarkan diri untuk bertindak sebagai doulanya.

“Ia adalah nyata!” Lala memberitahu Hiburan Malam ini perjanjian kehamilannya dengannyaPeraturan Pambintang bersama. 'Bunyinya sangat murahan, tetapi saya sentiasa bertekad untuk membesarkan anak-anak saya seperti yang saya lakukan, yang sangat, seperti, ibu saya berkawan dengan semua ibu bapa rakan saya dan ia sangat menyeronokkan. Saya mempunyai zaman kanak-kanak yang hebat.”

Menurut Lala, dia dan diaPeraturan Pamcastmates membuat perjanjian kehamilan mereka selepas mengembara ke Mexico bersama dia dan tunangnya, Randall Emmett , selepas Jax Taylor dan Brittany Cartwright pertunangan.

Pada mulanya, pasangan itu merancang untuk menunggu untuk mempunyai anak sehingga mereka semua berkahwin, tetapi kerana coronavirus membawa kedua-dua Lala dan Stassi Schroeder kepada menangguhkan majlis perkahwinan mereka 2020 , mereka memilih untuk memulakan rancangan mereka untuk keluarga.SebagaiPeraturan Pampeminat tahu, Stassi mengumumkan berita bayinya pada bulan Jun dan mengesahkan dia dan Clark yang kacak adalah mengharapkan bayi perempuan minggu kemudian. Kemudian, awal bulan ini, Lala dan Brittany mendedahkan mereka juga menjangkakan, Lala seorang budak perempuan dan Brittany Seorang budak lelaki .

Walaupun belum ada perkataan lagi mengenai a musim kesembilan dalam rancangan itu, Lala berkata dia masih belum pasti dia akan kembali.

'Saya perlu melihat apa yang akan berlaku musim depan,' akuinya. 'Saya perlu memastikan itu adalah ruang yang sihat untuk saya. Saya akan menjadi seorang ibu. … Saya mempunyai anak saya sendiri yang memandang tinggi kepada saya, jadi ia mestilah situasi yang betul. Ia adalah zon yang berbeza sekarang. Saya tidak nampak saya masuk ke SUR sambil bertepuk tangan di [ Danica Dow ] kerana memberi saya hidangan yang salah.”

'Saya tidak mahu dia mempunyai ibu yang keluar dari kiri dan kanan,' sambungnya. 'Terdapat banyak perkara yang akan berubah. Sekarang, saya tidak mengatakan saya tidak akan bertepuk tangan, kerana itu hanya dalam DNA saya tetapi, ya, saya fikir saya akan menjadi lebih halus. Saya harap.'

'Dia sangat keibuan,' Randall menimpali.

Walaupun Lala dan Randall agak teruja dengan ketibaan anak perempuan mereka yang akan datang, mereka mengalami detik-detik menakutkan sejak awal lagi apabila Lala dimasukkan ke hospital dengan pendarahan yang banyak dan menghabiskan enam minggu berehat di atas katil. Nasib baik, keadaan telah diselesaikan dalam beberapa minggu sejak itu.

Juga semasa temu bual itu, Lala berkata dia dan Randall telah memilih nama 'di luar sempurna' untuk bayi perempuan mereka dan mendedahkan bahawa Megan telah menawarkan untuk menjadi doulanya.