Lala Kent sedang mendedahkan butiran baharu tentang Suri Rumah Sebenar Beverly Hills Drama Puppy Gate, yang dia rasa terbukti Lisa Vanderpump tidak bocor cerita tentang Dorit Kemsley kepada media semasa penggambaran pada musim kesembilan.

Juga di bawah, lihat video treler pertengahan musim RHOBH yang baru dikeluarkan yang memaparkan pertarungan antara Denise Richards dan Camilla Grammer.

Semasa temu bual baru-baru ini dengan Heather McDonald pada siri podcast pelawak itu, The Juicy Scoop , yang Peraturan Vanderpump ahli pelakon, yang mengesahkan dia adalah 'penonton tegar' rancangan itu, mendedahkan bagaimana dia tahu Lisa tidak ketinggalan artikel kontroversi itu .

“Saya sedang makan malam bersama Ken dan John Sessa pada malam kejadian itu berlaku di Bahamas. Dan [Lisa] memanggil John dan sangat kecewa. Dia tidak mahu perkara ini berlaku,” jelas Lala kepada Heather pada episod podcast 16 April itu. 'Ia adalah sesuatu yang dia berusaha keras untuk melindungi Dorit.'

Jika anda ingat, semasa majlis makan malam pelakon di Bahamas, Lisa menjadi yang pertama berhadapan dengan bintang-bintangnya , termasuk Lisa Rinna, atas penglibatannya dalam Puppy Gate . Rinna menuduh Lisa mahu cerita itu dikeluarkan, dengan menyatakan bahawa jika Lisa benar-benar mahu merahsiakannya, dia boleh menghalang pekerjanya daripada bercakap tentang isu anjing Dorit yang diterima pakai daripada Vanderpump Dogs yang berakhir di tempat perlindungan.Menurut Lala, dia tidak faham mengapa Dorit tidak memulangkan anjing itu kepada rakan lakonnya jika ia tidak berjaya.

“Tiada kawasan kelabu. Ia hitam atau putih. Jika anjing itu tidak berjaya, anda telah menandatangani kontrak untuk menghubungi Lisa Vanderpump dan mengambil anjing itu kembali. Tempoh,” katanya. “Saya tidak kisah tentang mana-mana cerita, dia berkata, dia berkata... Anda melakukan ini semua untuk diri sendiri. Ke tempat perlindungan membunuh!”

“Ini boleh dielakkan dengan mudah. Angkat telefon sialan itu. Saya tahu anda tidak mahu menggugurkan $5k pada kontrak yang anda tandatangani tetapi suka, tariknya bersama-sama. Itulah yang saya rasakan,” tambah Lala.

Sebagai rakan dan pekerja Lisa, Lala berkata dia berasa ngeri apabila melihat wajah Lisa tuduhan pedas daripada rakan pelakonnya , semua semasa cuba untuk mengatasi kehilangan abangnya secara tiba-tiba , Mark Vanderpump , yang kehilangan nyawanya akibat dos berlebihan pada musim bunga lalu.

“Saya amat menyayangi [Lisa] kerana saya tahu dia mengalami kehilangan yang saya tidak dapat memahaminya. Untuk dia melalui kematian abangnya dan juga perlu duduk di sini dan cuba bercakap masuk akal kepada orang di mana ia seperti, 'Anjing ini kami selamatkan dan kemudian anda hanya mempunyai beberapa orang rawak mengambilnya dan ia berakhir di membunuh tempat perlindungan.' Seperti, itu masalah,' kata Lala.

Mengenai siapa yang boleh membocorkan cerita itu, Lala berkata terdapat 'ramai orang' yang mengetahui tentang kejadian yang melibatkan Dorit dan anjing itu dan boleh bertanggungjawab.

Dalam lebih banyak berita RHOBH, rangkaian Bravo baru sahaja mengeluarkan treler pertengahan musim dramatik yang menunjukkan Camille dan Denise menyertainya. Lisa tidak ditunjukkan dalam mana-mana klip dengan wanita lain kecuali Denise. Treler video ada di bawah!

Tontonan Langsung RHOBH – Ini juga merupakan utas tontonan langsung untuk episod baharu malam ini, jadi jangan ragu untuk mengulas dan bersembang di bawah semasa episod itu disiarkan pada 9/8c malam ini di Bravo TV! Terdapat beberapa ketidakpastian sama ada episod baharu akan disiarkan malam ini tetapi Andy Cohen mengesahkan di Twitter awal hari ini bahawa ia akan.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com, INFPhotos/Instarimages