Lala Kent dilaporkan sedang mempertimbangkan berhenti daripada peranannya pada Peraturan Vanderpump , kerana dia juga mendedahkan bahawa dia seorang 'peminum alkohol'.

Pada hari Ahad, 17 Mac, Lala membawanya kepadanya Instagram Cerita di mana dia secara mengejutkan melabelkan dirinya sebagai 'peminum alkohol' dan membukanya sedang sedar diri . Walaupun Lala, 29, pernah bercakap tentang menahan diri daripada minum pada masa lalu, ini adalah kali pertama dia mendedahkan dia menghidap alkohol.

“Saya berasa terinspirasi hari ini. Saya mempunyai hati yang sangat penuh sekarang. Saya tahu saya pernah bercakap dengan kamu sebelum ini tentang perjuangan saya dengan alkohol,” mula Lala. 'Lima bulan lalu, saya menyedari bahawa saya seorang peminum alkohol.'

'Saya kini rakan Bill W. [Alcoholics Anonymous], yang anda tidak akan tahu betapa bermakna program ini kepada saya, telah memberi saya kehidupan baru,' sambung Lala. 'Saya selalu berkata jika anda tidak perlu sedar, saya tidak akan mengesyorkannya. Tetapi saya, sebagai seseorang yang perlu berhati-hati, berada dalam kerangka fikiran saya yang betul setiap hari adalah benar-benar luar biasa. Apabila saya mengalami hari yang paling sukar yang mungkin saya alami, saya sekali-kali dalam masa yang sangat lama melihat cahaya di hujung terowong. Saya tahu esok, saya akan baik-baik saja.”

Kalau dulu Lala pernah berterus terang tentang bagaimana dia kematian ayah mempunyai kesan yang besar dalam hidupnya, membawanya ke berpusing di luar kawalan apabila ia datang kepada dia minum. Video dia ada di bawah.Dalam lainPeraturan Vanderpumpberita, laporan baru-baru ini mendedahkan bahawa selepas membintangi siri itu selama empat musim, penyanyi dan pelakon yang bercita-cita tinggi itu dilaporkan 'ingin pergi sekarang lebih daripada sebelumnya.'

'Lala berasa seperti dia telah menjadi orang yang berbeza sejak dia sedar, dan dia tidak mahu perkara yang sama dalam hidup yang dia mahukan dahulu,' jelas sumber itu kepada Radar Dalam Talian .

Menurut laporan itu, wang pernah menjadi faktor Lala apabila ia datang untuk kembali kePeraturan Vanderpumpuntuk musim baru rancangan itu tetapi sekarang dia menyediakan berkahwin Randall Emmett , itu berubah.

'Pasti, dia sukakan wang itu tetapi sekarang dia akan berkahwin dengan Randall, dia benar-benar tidak perlu risau tentang mempunyai wang,' kongsi orang dalam.

Lala juga dikatakan berminat dengan idea untuk meninggalkan rancangan itu kerana dia tidak kisah untuk mendapatkannya James Kennedy keluar dari hidupnya untuk kebaikan. Sebagai peminat akan ingat, James membidik pada tunang Lala pada beberapa kali dalam rancangan itu dan juga menyebut bahawa dia telah tidur dengan Lala semasa lawatan ke Coachella bersama pasangan itu tahun lepas.

“Lala sudah bersedia untuk fasa seterusnya dalam hidupnya. Semua yang dia lalui telah membawanya ke tempat dia berada sekarang, yang akhirnya gembira,” tambah sumber itu.

Peraturan Vanderpumpmusim ketujuh disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Vince Flores/startraksphoto.com