Kredit: Scott Gries/Bravo

Lala Kent disahkan yang Peraturan Vanderpump ahli pelakon pernah 'berhubungan' dengan ahli Pesona Selatan membuang episod terbaharu podcastnya.

Selepas ia dicatat semasa aPeraturan Pamacara panel di BravoCon bahawa bekas ahli rancangan itu telah bersalah atas perpindahan romantis, dengan Ariana Madix mengesahkan mereka ' bukan dalam rancangan ini lagi ” dan membayangkan Kristen Doute , Lala mendedahkan siapa itu.

“Sesetengah pelakon saya benar-benar melucukan pelakon lama . Mereka seperti, 'Mereka tidak berada dalam pelakon ini lagi.' Ia seperti, namanya Kristen Doute, boleh? Kristen melakukannya,” Lala menyatakan padaBerikan Mereka Lala, melalui berat .

Selain tidak memahami mengapa sesetengah ahli rancangan itu teragak-agak untuk menamakan nama, Lala berkata dia kecewa dengan komen tersebut Tom Sandoval dibuat di BravoCon tentang aspek sukar penggambaran musim sembilan .

'Sandoval membuat kata-kata kasar selama dua minit mengenai protokol COVID dan 'Kami akan menghidangkan parm ayam dan kemudian seseorang perlu masuk dan suka menghidangkannya semula' dan saya seperti melihat sekeliling dan saya seperti orang-orang ini membayar wang untuk berada di sini dan kita bercakap tentang protokol COVID di set rancangan realiti,” kenang Lala, sambil menambah bahawa dia sama-sama marah kerana Tom gagal menyebut fakta bahawa musim kesembilan adalah musim pertama mereka menjalani penggambaran selepas keluar mengejut Kristian, Stassi Schroeder , Brittany Cartwright , dan Jax Taylor .“Saya seperti, '…Kami duduk di sini bercakap tentang protokol COVID apabila saya tidak tahu separuh pelakon kami telah pergi musim 9. Dan kami tidak tahu apa yang kami lakukan dan adakah ia akan berlaku menjadi persembahan yang bagus?'” sambungnya. ''Bagaimana kami akan mengemudi perairan ini tanpa pemain utama dalam pelakon kami. Dan kini musim 10 kami mendapati asas f-cking kami yang sepatutnya kami raikan' tetapi saya hanya melihat sekeliling. Saya seperti jika saya berada di khalayak ini saya akan menjadi seperti 'apa?''

Juga dalam podcast Lala, dia mengakui bahawa terdapat dua insiden tertentu yang berlaku di tengah-tengah penggambaran pada musim 10 yang memberi kesan negatif kepadanya.

'Ia adalah kehidupan sebenar kami, ia adalah kehidupan kami yang sebenar, jadi sangat sukar untuk menjadi seperti 'Saya hanya akan pulang sekarang dan tidak membiarkan ia menjejaskan saya,'' katanya.

Peraturan Vanderpumpmusim 10 dijangka ditayangkan perdana di Bravo lewat tahun ini atau awal tahun depan.