Lala Kent sedang membuka kira-kira musim ketujuh Peraturan Vanderpump dan juga rakaman reunion baru-baru ini .

Minggu selepas itu penggambaran filem istimewa itu bersama bintang-bintangnya , pelakon itu memahami apa yang dia tidak suka tentang musim terbaru sebelum mengusik pertemuan semula 'gila' dan menawarkan kemas kini tentang dirinya tegang hubungan dengan bekas kawan James Kennedy .

'Sejujurnya saya rasa satu-satunya perkara yang saya sangat kecewa ialah perkara-perkara tertentu yang telah dipotong,' kata Lala Kami Mingguan musim tujuh pada 16 April. “Anda tahu perkara saya dengan Billie dan Raquel dan James pada hari saya, anda tahu, sangat gila, ada bahagian yang saya ingat tentang hari itu yang tidak cukup berjaya lantai bilik, yang tidak mengapa kerana kami merakamkan perjumpaan semula dan saya meninggalkan perasaan itu dengan lebih damai.”

Walaupun Lala menafikan laporan tentang pergaduhan reunion melibatkan Billie Lee beberapa hari lalu, dia memberitahu majalah itu rakaman itu 'tidak siuman' dan pengacara mendedahkan Andy Cohen hampir terpaksa 'memecahkan pergaduhan' antara bintang bersama yang tidak dia namakan.

'Saya kekal di tempat duduk saya sepanjang masa,' Lala mengesahkan. “Saya sangat bangga dengan diri saya untuk itu. Ia kebanyakannya hanya segitiga kecil James dan Kristen dan Jax dan anda akan sangat terkejut.'Menurut Lala, James menggali dirinya ke dalam lubang pada perjumpaan itu dan merobohkan sepenuhnya sebarang suntingan baik yang mungkin diperolehnya semasa musim itu.

“Ia menakjubkan untuk ditonton. Saya memanggilnya arnab Energizer. Dia hanya akan memusnahkan dirinya sendiri… hanya menggulungnya,” katanya.

Walaupun Lala dan James berdamai sebentar semasa musim ketujuh, hubungan mereka tidak lagi dan apabila ia datang kepada pelakon yang lain , Lala berkata mereka telah mencekiknya kerana dia enggan mengubah tingkah lakunya .

'Selepas pertemuan semula, saya menyedari ia sudah lama berlalu,' kata Lala mengenai hubungannya sekarang dengan James. “Saya sudah jauh melepasinya. Dia tidak sesuai dalam hidup saya dalam apa cara sekalipun, tidak mengapa.”

Peraturan Vanderpumpmusim ketujuh disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di TV Bravo

Kredit Foto: Vince Flores/startraksphoto.com, Kathy Hutchins/Shutterstock.com