Lance Bass sedang bercakap mengenai tuntutannya baru-baru ini mengenai Tom Schwartz dan Katie Maloney tidak berkahwin secara sah.

Selepas menuntut pada Bait Realiti podcast bahawa dia dan Peraturan Vanderpump lakonan yang dipelajari semasa perjalanan mereka ke Kentucky baru-baru ini itu Tom dan Katie tidak benar-benar berkahwin , penyanyi NSYNC muncul pada Strahan & Sarah , di mana dia membalas komennya tentang jalan cerita musim lapan.

'Perbincangan besar mengenai perkahwinan itu ialah terdapat khabar angin bahawa mungkin Katie dan Tom mungkin tidak berkahwin kerana mereka mungkin membuat kertas kerja yang salah. Jadi, saya berada di podcast rakan saya, yang saya tidak tahu sesiapa mendengar sama sekali… dan saya bercakap tentang perkahwinan dan saya menumpahkan teh mengenai perkara ini,” dia didedahkan kepada hos tetamu Keke Palmer .

Semasa bercakap dengan Rob Evers awal bulan ini, Lance berkata, 'Tom dan Katie belum berkahwin.'

“Mereka tidak menghantar bahan mereka dengan betul. Jadi, mereka belum berkahwin,' katanya, sambil menambah bahawa drama perhubungan itu 'mungkin jalan cerita kecil' pada musim kelapan.Mengimbas kembali komennya, Lance mengakui bahawa dia tidak menyedari bahawa berita itu bertujuan untuk disembunyikan.

'Saya tidak tahu ia adalah rahsia! Saya tidak tahu televisyen realiti seperti itu,” jelasnya. “Saya dapat bercakap tentang perkahwinan. Jadi, saya berbincang tentang perkahwinan dan ini hanya sedikit. Jadi saya minta maaf. Saya minta maaf. Saya menumpahkan teh tetapi anda hanya perlu menonton.'

'Anda perlu melihat persembahan untuk melihat apa yang sebenarnya berlaku,' tambahnya.

Walaupun dia memohon maaf, nampaknya Lance sebenarnya tidak menarik balik dakwaan asalnya mengenai pasangan itu tidak berkahwin secara sah.

Peraturan Vanderpump musim lapan sedang dalam pengeluaran dan dijangka disiarkan lewat tahun ini di Bravo TV.

Foto Kredit: startraksphoto.com